Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można kupić kobiecie na walentynki?

Polecane posty

Gość gość
Ta płaci się i stara w sypialni. jakby tak było to by miał laskę w łózku non stop a nie płatna panią od czasu do czasu. słaba ta historia..

AlicjaDonnikova dziś "Co Wy chciałybyście dostać? " X od c***y, która musi płacić za seks, to raczej nic smiech.gif Popieram w 100% Facet w ktorym bylabym zakochana wiedzialby co mi kupic. Skoro Ty nie wiesz autorze to daruj se walentynki. Za miesiac z hakiem dzien kobiet. Moze wymyslisz do marca co jej kupic.

to powiesz co jej sprawie (ewentualnie jak ty starasz sie jej sprawić) przyjemność czy skażesz nas na snucie domysłów?

zaraz sie okaże, że to ona tobie powinna płacić. no nie potrafisz wykrztusić co robisz z kobietą uprawiając seks?

jasne jest niesmiały i zakłada temat o tym, że chce kupić prezent prostytutce.

Gość gość
Najlepiej pasuje: roze dwa poczki i hu/ja do raczki

Gość gość
Autorze a może jakąś seksowną bieliznę? Kobiety ponoć lubią ją np. moja dziewczyna ją lubi.

nie no domagam się odpowiedzi i doprecyzowania "różnych rzeczy" Domyślam się, że prostytutkę dosyć ciężko zadowolić i jak ktoś już tu słusznie napisał posiadając takie zdolności i będąc tak szarmancki i majętny nie powinno sie mieć problemu ze znalezieniem partnerki.

Gość gość
Kup jej sztuczna cippke i bedzie mogla facetom podstawiac :D a swoja oszczedzac :D

Gość gość
Ale się czepiliście autora. To, że facet kocha się z prostytutką wcale nie oznacza, że nie może się starać w seksie. gość dziś Ta płaci się i stara w sypialni. jakby tak było to by miał laskę w łózku non stop a nie płatna panią od czasu do czasu. x non stop laskę bo mają bad boye i z wyglądu ci modele przystojniaki a nie jakiś przeciętny facet

Gość gość
A ty to pewno autor, że tak go bronisz

bad boye to sie napitalają po lbach co najwyżej cały czas co, jeżeli to przemyślisz, wyklucza ciągłe bzykanko;)

Gość gość
gameover dziś nie no domagam się odpowiedzi i doprecyzowania "różnych rzeczy" Domyślam się, że prostytutkę dosyć ciężko zadowolić i jak ktoś już tu słusznie napisał posiadając takie zdolności i będąc tak szarmancki i majętny nie powinno sie mieć problemu ze znalezieniem partnerki. x Na jakim Ty świecie żyjesz? bycie szarmanckim jest uważane przez kobiety za wadę i prędzej nazwą cię z tego powodu ciotą niż się Tobą zainteresują a co np. brzydkiemu po zdolnościach w seksie jak żadna z nim nie będzie chciała być? A do autora to może zaproś ją do jakiejś restauracji na romantyczną kolację we dwoje?

jak ma zdolności w seksie tzn, że je jakoś nabył co zgodnie z twoim tokiem rozumowania wyklucza brzydote. logika sie kłania

Gość gość
gameover dziś jak ma zdolności w seksie tzn, że je jakoś nabył co zgodnie z twoim tokiem rozumowania wyklucza brzydote. logika sie kłania x Uprawiając seks z prostytutką też możesz nabyć zdolności i rozwinąć umiejętności w seksie a ona na urodę tak nie patrzy byle by być w miarę

jasne. prostytutka uczy brzydala seksu żeby przedłużyć sobie męczarnie i utrudnić pracę. jak wyżej: logika sie kłania i już ja boli kregosłup:)

Gość gość
Zawsze strzałęm w 10 jest biżuteria ;) Ja zawsze jestem z niej zadowolona. Najlepiej prosta, elegancka bez szaleństw ;) Taka pasuje do wsyzstkiego. Można kupić ją bardzo drogo (jubilerzy w sieciówkach) albo i bardzo tanio (allinside.pl) ;) Zawsze jest duży wybór ;)

Gość gość
Kup jej wibrator :)

Gość gość
Ona ma nadmiar zywych wibratorow ale taka sztuczna cipka to by sie przydala ,zeby nie nadwyrezac wlasnej :classic_cool:

Gość aaaaaakraab
Książka ZAPLECZE - VIOLETTY KOMAR pomogła mi zdecydować! :)))))))))))))))))))

Gość gość
Może jakiś zestawik erotyczny? Ja kupiłem mojej dziewczynie zestaw na dyskrecja pl i jest suuuper :D juz nie mogę się doczekać żeby przetestować.

Gość gość
Ja jak co roku zaopatruje się tutaj bo maja extra wybór i najlepsze ceny i co ważne żona zawsze zadowolona a przy okazji ja też usmiech.gif Sprawdźcie sami :http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=34194945