Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie mysla, ze jestem taka niewinna a ja jestem alkoholiczka

Polecane posty

Gość gość

Pije samotnie, mam depresje. Faceta nie mialam, kazdy ocenia mnie po pozorach, ze taka porzadna, niesmiala dziewczyna, pewnie ulegla i grzeczna, maja juz z gory wyrobione zdanie o mnie i ich oczekiwania mnie przerazaja... Inne osoby rowniez, zawsze w szkole jakos uznawali, ze "ja to nie imprezuje, nie umiem sie bawic" itp. czasem czuje sie jak z ksiazki Gombrowicza, nie wiem czemu tak jest, czemu nie moge byc soba.

Gość gość
jakżesz oni się mylą... miałam tyle ekscesów seksualnych , że największe kurtyzany by się nie powstydziły. zresztą seks lubię on pozwala mi wciąż pić i to niezgorsze trunki pomimo , że nigdzie nie pracuje

Gość gość
podszyw, z facetem jeszcze nie bylam = jestem dziewica

Gość gość
pije sama, nie w klubach i to, ze naduzywam alkoholu nie znaczy, ze jestem niespelna rozumu :(

Gość gość
po prostu życie na trzeżwo jest nie do zniesienia tak samo jak widok dyndających mi przed ustami męskich penisów

Gość gość
czemu ludzie macie taka obsesje na punkcie seksu?

Gość gość
raz bylam z kolezankami w klubie, one chcialy wyrwac facetow, ja cieszylam sie, ze sie upije. Jakis facet nawet ciagle mi stawial, zagadywal itp., cieszylam sie darmowym piwem, ale nim nie bylam specjalnie zainteresowana, alkohol daje mi wiecej przyjemnosci niz rozmowa z takimi goscmi... facet byl calkiem do rzeczy, ale i tak wolalam pic, widzialam, ze traktuje mnie niezbyt powaznie, ze pijana dziewczyna = latwa, ale ja wypilam za darmo i sie zmylam.

Gość gość
Zacznij zdobywać wiedzę nt uzależnienia. Tutaj są poradniki nt. alkoholizmu: www.przemiana.otwarte24.pl

Gość gość
czemu ludzie macie taka obsesje na punkcie seksu? x Lepsza obsesja na punkcie seksu, niż na punkcie alkoholu.

Gość gość
Tak, ciekawe.