Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam nazwana dzi.ką

Polecane posty

Gość gość

nie wiem już co myśleć. Mam dość takiego traktowania przez mężczyzn. Dzisiaj siedziałam w barze i jadłam obiad z koleżanką. W trakcie weszli jacyś bardzo dziwnie zachowujący się faceci. Krzyczeli, opowiadali jakieś sprośne kawały. Jeden z nich usiadł przy stoliku obok i zaczął do mnie coś mówić, śpiewać. Nie reagowałam. Potem chciał mnie dotknąć więc mu grzecznie powiedziałam, żeby tego nie robił. Wstałam od stołu, żeby odnieść talerz a on... zaczął wrzeszczeć na całą restaurację kilka razy ile biorę... czy 200zł wystarczy. Coś jeszcze potem krzyczał ale wybiegłam z płaczem. Najgorsze jest to, że wszyscy się patrzyli na mnie jakbym była... nie mam siły to już kolejny raz, kolejne chamskie słowa. Kiedyś chłopak mnie obraził przy wszystkich moich znajomych. Może nie w ten sposób ale głupia c*pa i szm*ta też boli

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego wybieglas z placzem ? przeciez to jakis debil psychol :( moglas udawac ze to nie do ciebie albo puknac sie w czolo ;)

Gość gość
nie wiem, nie myślałam racjonalnie. Chciałam uciec bo mimowolnie poleciały mi łzy a nie chciałam, żeby ktoś to zauważył. Już i tak byłam w ''centrum'' zainteresowania

Gość wiking704
tacy faceci to tępe huje olej ich . taki to nie znajdzie prędko dziewczyny albo będzie na jego poziomie

Gość gość
ale ten to akurat był koło 40-stki. Jedne z nich, dużo młodszy próbował coś do niego gadać, żeby się uspokoił. Potem nawet przyszedł jak się ubierałam i coś odburknął, że przeprasza za kolegę. Wszyscy chyba pijani byli i to mocno. A zdziwiłbyś się bo mój były już od bardzo dawna jest w szczęśliwym związku...

Gość gość
Duupy dawac to tez trzeba wiedziec komu i gdzie, mnie posuwa trzech ale zaden o drugim nie wie nic. A wszyscy sa bardzo napaloni na mnie i dymia mnie jak zwariowani