Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko nie rusza sie wieczorami...29 tc

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko nie jest aktywne wieczorami, a to juz 29 tc. Gdzie nie czytam, wszedzie pisza ze wlasnie najwieksza aktywnosc plodu jest wieczorem. Czy ktoras z was miala podobnie? Najczesciej dziecko rusza sie okolo 4:00-5:00 i w ciagu dnia, i wtedy bez problemu moge naliczyc 10 ruchow (a nawet wiecej) w ciagu godz. Poznym wieczorem jak zlicze 5 delikatnych muśnięć to cud. Czy to normalne?

Gość gość
normalne. Dziecko widocznie akurat wieczorem śpi, to dobrze wróży na przyszłość. Ja też tak miałam i jak się urodził to całe noce mi przesypiał.

Gość gość
pewnie sobie spi

Moja szaleje w brzuszku weczorami za to do południa ciężko wyczuć ruchy. Nie przejmuj sie kazde dziecko jest inne

Gość gość
Mój się nie ruszał wieczorami,w nocy też nigdy mnie nie budził ,ani nad ranem.W ciągu dnia był aktywny ale bez przesady.Jedynie gdy brałam kapiel to fikał o każdej porze dnia i nocy.Za to teraz nadrabia bierność podczas pobytu w brzuchu:)Nie martw się,jest ok.

Gość gość
nie znam się ale przynajmniej możesz się w nocy wyspać skoro w ogóle się rusza to nie ma powodu do obaw wolałabyś by hasał non stop ? zwłaszcza gdy umościsz się do snu ?

Gość gość
skoro się wierci w dzień to myślę, że jest w porządku, ja 27tc chodzę dużo od rana do wieczora więc buja się i w ciągu dnia nie kopie..chyba śpi ale jak tylko się położę to się zaczyna rewolucja a od 21 do 3 w nocy na całego

Gość gość
napewno wszystko jest ok,dziecko funkcjonuje swoim rytmem,jesli sie rusza w dzien to nie masz sie czym martwic:)