Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanaprzeznarzeczonego

czy moje objawy to objawy ciazy?

Polecane posty

"m123" mam pytanie mozesz ze mna popisac nie moge jakos spac ?

Moje cykle przez ten rok to praktycznie wszedzie 30 dni

Gość m123
Także u mnie to w sumie i dlugo i nie dlugo :( ale powiem szczerze ze inaczej sie czuje ww tym miesiacu, w sensie dwa tyg temu w sb albo pt nie pamietam siedzialam w pracy jadlam lody :P i brzuch mnie bolal z lewej strony itak przez 3-4 dni pozniej pobolewal ale ardziej podczas ruchu, jak siedzialam bylo ok, pozniej przeszlo, piersi w ogole nic kompletnie, wczoraj za to mialam ogromny apetyt :) tez mam nadzieje ze to ciąża :) jednak jesli w weekend jakos dostane okres to znaczy ze tamten bol to byla owulacja :(

Mialam tak samo ostatnie dwie noce budzilam sie bo jakby bolalo mnie podbrzusze z lewej strony

Gość m123
tak bede pisac :) tylko moge odpisac po czasie bo jem :PP

Nie martw sie mi to nie przeszkadza ale za to bardzo chetnie popisze z kims na te tematy :-) bo po prostu to nie daje mi spac

Gość m123
ja w nocy spie jak zabita ale za to wieczorem zasnac nie moge :/ ale powiem Ci ze 2 dni temu kochalam sie z moim i odczuwalam jakos lepiej, tak jakos jak nigdy, nigdy az tak dobrze, myslalam ze sie rozplyne :P nie wiem czemu tak ;p

Ja ostatnio ze swoim narzeczonym uprawialam seks tez tak troche inaczej dosyc ze nawet sie nie zdazyl dotknac do mnie a juz bylam mokra to pozniej czulam sie jakbym kochala sie z nim pierwszy raz

Gość m123
w sumie to od 2 tyg duzo pracuje i rowniez to moglo wplynac na przesuniecie okresu, oby nie.. :( jestem dobrej mysli :)

Tez bys chciala maluszka? :)

Gość m123
moj ma tak ze mnie budzi w nocy.. i ostatnio jak mnie obudzil to plywalam wlasnie, jak nigdy, potem pare razy wszedl a ja juz orgazm mialam :P

Gość m123
tak chcialabym :) w sumie już od dawna :) a kiedy miałaś ostatni okres?

Moj ma tendencje tylko rano mnie budzic bo jak to on twierdzi " ja musze mu pomoc " :)) dlugo razem jestescie ?

Ostatni okres mialam 18 grudnia

Gość m123
3 lata, mój wieczorem zmeczony i zawsze mowi ze za godz mnie obudzi i faktycznie :) hehe a rano to trzeba wstac i sie ubierac do pracy wiec nie ma czasu :P

Gość m123
ja mialam 12 grudnia.. :P jak w przyszlym tyg nie dostane okresu to lece po test. a wczoraj tez zasnelam po poludniu na poltorej godz.. ale to pewnie tez przez prace, aczkolwiek mimo iz pracuje wiecej to kladnie sie spac i wstaje tak samo..

My 2,5 roku ale zamieszkamy razem w maju my tez pracujemy tylko ze ja pracuje u swojej rodziny a wiec wiadomo jak to jest z rodzina :) bardzo chcemy to dziecko ja powoli zaczynam miec obsesje na tym punkcie ile jest takich dziewczyn co sa w ciazy a usowaja to przykre podczas gdy druga placze nocami ze dzieci nie moze miec az zal mi nie raz patrzec na te szczesliwe mamy ze ja taka nie jestem :-/ a kochalabym dzidzie calym swoim sercem wiem to juz teraz :)

Gość m123
ja jestem za granica :) i mieszkamy razem :) ja tez bym bardzo chciala juz miec dzidzie a moj tak powiem Ci ze nie wiem :D w sensie trudno go rozgrysc, jak rozmawiam z nim to mowi ze by sie cieszyl jakby bylo, ze jak bedzie to bedzie, wie ze okresu nie dostalam jeszcze ale nie sugeruje nic :D o dziwo spokojnie czeka :)

A moj to niczego tak nie pragnie jak tego dziecka a moja przyszla tesciowa jak by sie cieszyla :) moja mama tata pewnie tez :) dlatego panicznie boje sie ze test wyjdzie negatywny :-(

Gość m123
bedzie dobrze zobaczysz :) a test kiedy chcesz zrobic?:)

Chcialam zrobic w sobote to akurat bedzie 7 dni jak sie okres spoznia i bede z narzeczonym ale jak mu tylko delikatnie napomnialam ze spoznia mi sie troszke okres to zaczal sie tak cieszyc ze bedzie tata ze bedziemy mieli malenstwo boje sie ze sie rozczaruje :-/

Gość m123
nom szanse sa duże, mialas regularne cykle, nie to co ja :( u mnie to wielka niewiadoma;/ wiesz brzuch przestal mnie bolec teraz :P a ogolnie zawsze przed mnie bolal i wiedzialam zee dostane czułam a teraz jakos nie, tak samo piersi zawsze bolaly, pamietam jak mowilam mojemu 'nie sciskaj za mocno bo boli, okres dostane' a teraz.. nic.. a co do testu to moze zrob najpierw go sama ?:)

Tez nad tym myslalam zeby zrobic go sama ale z drugiej strony moze wstrzymam sie do soboty to akurat bedzie tydzien bez okresu

Gość m123
test mozna zrobic juz w dniu spodziewanej miesiaczki wiec jak wolisz :) niektorym dziewczynom nawet wychodzily dwie kreski przed spodziewana miesiaczka. ja czekam bo nie wiem jak to bylo z moja owulacja ;( a od 2 dni jakos odczuwam suchosc, nic na wkladce nie ma. a wczesniej mialam mokro ;p

Gość Aneczka24Wawka
Witam usmiech.gif Mam pytanie, ponieważ nie do końca rozumiem jak to się dzieje, gdyż w moim przypadku jest to zdarzenie bezprecedensowe. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16.12.2014, cykle mam 28 maksymalnie bardzo rzadko 30 dniowe. Stosunek miałam 27.12.2014 roku. Potem kolejny dopiero 10.01.2015. Spoźniała mi się miesiączka dlatego zrobiłam test 14.01 ale wyszedł negatywny. 16.01 zrobiłam beta hcg też negatywne. Miesiączki oczywiście nie mam w dalszym ciągu, ale gdybym zaszła w ciąże 27.12 na pewno beta by już coś wykazała... W okolicach spodziewanej miesiaczki miałam bóle brzucha i temperaturę 36,9 (zawsze przed okresem mam 36,4 36,5). Dzisiaj jest 41 dzień cyku zamiast miesiączki pojawił się biały gęsty śluz. Z innych dolegliwości mam od 4 dni biegunkę, i zauważyłam że przestał mi smakowac alkohol a konkretnie piwo. Czy to w ogóle możliwe że mogłam zajść w ciąże 10.01 skoro był to 26 dzień mojego cyklu? Słyszałam, że z różnych przyczyn owulacja moze się przesunąć, ale aż tak? Proszę o fachową odpowiedź.

Gość gość
Jesli test z krwi nie wykazal ciazy to w niej nie jestes. A co do Autorki tematu,to niech jak najszybciej zrobi test. Piszac tu,czytaja jak wszystkie gratuluja (nie wiem czego...) tylko bardziej sie nakrecasz i mocniej rozczarujesz w przypadku negatywnego wyniku. Oczywiscie zycze Ci aby byla to jednak ciaza.