Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda09

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Cześć. mam pytanie spóźnia mi się okres już 2tyg.. nigdy nie spóźniał mi sie tak długo. i od 2tyg boli mnie brzuch tak jak na okres.i tez mam czasem zawroty głowy. dziś idę kupić test ciążowy. jakie mogą być jeszcze powody że tak się dzieje?

Gość gość
Ciaza....albo stres......mozliwe zaburzenia hormonalne

dziś się dowiem... człowiek myśli ze zaraz dostanie okres a tu nic.. nadal mocne bóle.

Gość gość
robiłaś już test? 2 tyg. to sporo więc najpewniej to ciąża zważywszy na objawy jakie opisałaś.

Gość gość
no to zrób i daj znać jaki wynik

Gość gość
No i co???

Gość gość
i jaki wynik ????

Gość gość
Być może miałaś cykl bezowulacyjny. Wyznaczasz sobie dni płodne

Gość Aneczka24Wawka
Witam usmiech.gif Mam pytanie, ponieważ nie do końca rozumiem jak to się dzieje, gdyż w moim przypadku jest to zdarzenie bezprecedensowe. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16.12.2014, cykle mam 28 maksymalnie bardzo rzadko 30 dniowe. Stosunek miałam 27.12.2014 roku. Potem kolejny dopiero 10.01.2015. Spoźniała mi się miesiączka dlatego zrobiłam test 14.01 ale wyszedł negatywny. 16.01 zrobiłam beta hcg też negatywne. Miesiączki oczywiście nie mam w dalszym ciągu, ale gdybym zaszła w ciąże 27.12 na pewno beta by już coś wykazała... W okolicach spodziewanej miesiaczki miałam bóle brzucha i temperaturę 36,9 (zawsze przed okresem mam 36,4 36,5). Dzisiaj jest 41 dzień cyku zamiast miesiączki pojawił się biały gęsty śluz. Z innych dolegliwości mam od 4 dni biegunkę, i zauważyłam że przestał mi smakowac alkohol a konkretnie piwo. Czy to w ogóle możliwe że mogłam zajść w ciąże 10.01 skoro był to 26 dzień mojego cyklu? Słyszałam, że z różnych przyczyn owulacja moze się przesunąć, ale aż tak? Proszę o fachową odpowiedź.

Gość gość
Owulacja występuje Ok 14 dni przed miesiaczka i zawsze może się pojawić w najmniej oczekiwanym momencie