Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłoda w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z dziewczyną która jest strasznie niemrawa w łóżku.Jak się z nią kocham to mam uczucie jakbym ją gwałcił czy robił krzywdę. Na wszystkie moje pytania odpowiada że : jest dobrze, ty tego nie zrozumiesz itd. Mam zamiar skorzystać z rady specjalisty, ale pomyślałem że może ktoś ma jakieś doświadczenia.

Gość gość
Widocznie taka już jest.

Gość gość
każdy jest inny a ssie ku/tasa...?

Gość gość
Nie ssie, jest zupełnie oziębła jeżeli chodzi o seks. Normalnie jest pogodna, przychodzi co do czego i pach trup!

Gość gość
facetom nie dogodzisz ja z kolei trafiałam na partnera który narzekał że jestem za aktywna i dominująca i go rozpraszam :-)

Gość gość
Po prostu jest jeszcze nierozbudzona (chociaż nie ma gwarancji, że kiedyś się to zmieni)...

Gość gość
albo nierozbudzona, albo aseksualna, albo wstydliwa albo ma bardzo niskie libido może zamiast seksu najpierw zabierzcie się za porządny petting ? wtedy przekonasz się czy ona w ogóle reaguje na twoje pieszczoty i sprawia jej pieszczenie ciebie ? nikt nie uczy się chodzić zanim nie nauczy się raczkować

Gość gość
do gość dziś Gdyby nasi partnerzy trafili na siebie, a my na siebie to by wszystko grało:). Jak ją poznałem to dziewicą nie była, więc problem może tkwić w jej poprzednich relacjach. ?

Gość gość
może poprzedni partner zwracał jej uwagę że za bardzo się wije, jest za głośna itp. różni są cudacy.... mój eks nawet na głos liczył pchnięcia i jak ruszałam się to tracił rytm i koncentrację :-)