Gość gość jogurtowa Napisano Styczeń 23, 2015 Co sądzicie o diecie jogurtowej? Czy ktoś kiedyś z Was ją stosował?Czy można osiągnąć zadowalające wyniki ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietajogo Napisano Luty 23, 2015 Chętnie poczytam. Ja próbuję od dzisiaj. Nie liczę na spektakularne efekty, ale dla mnie to przyjemność, bo uwielbiam jogurty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2015 Monodiety są skuteczne... ale niestety efekty krótkotrwałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość2 Napisano Luty 25, 2015 To nie taka monodieta. W przykładowych jadłospisach jest wszystko:mięso, owoce, warzywa (także ziemniaki), pieczywo. Jogurty to tak na dokładkę. Można jeść nawet słodkie owocowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2015 to ja tak jem:) w zasadzie wszystko i codziennie jogurt naturalny i nazywam to zdrowym odżywianiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach