Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co tu zrobić

Polecane posty

Gość gość

jest sobie facet, iskrzy miedzy nami, sypie mi takimi tekstami ze nie wiem co mam o tym myśleć. Życzenia urodzinowe w stylu: bla, bla, bla, sex z kobieta po 30 to najlepsze co moze być, albo mówi zebym podała nazwe jakiegoś zwierzęcia szybko, powiedziałam kot, a on to oczywiscie podciągnął pod sex, ostatnio poprosiłam go o polubienie pewnego fanpage, zebym mogła wygrać trening personalny z trenerem i rozpisanie diety, to odpisał ze wg niego żadna dieta nie jest mi potrzebna, i najlepszy trening dla mnie to ćwiczenie mięsni kegla. co byście z nim zrobiły?? lubie go bardzo, nie chcę go splawiać, ale tez nie ma na co liczyć u mnie, ma zonę, a ja męża

Gość gość
nazwę zwierzęcia podaj wąż bo on ma w gaciach małego węża i mu będzie głupio

Gość gość
cwicz miesnie kegla,ale dla meza,a on niech sie zajmie zoną!😠

Gość gość
taki gostek to pospolity *****cz,fe

Gość gość
no właśnie ze *****cza to ja wyczuję na odległość. on mi do tego nie pasuje, wydaje mi sie ze się zwyczajnie zauroczył, miał wiele okazji do zaliczenia, nawet mnie, kiedy po imprezie byłam totalnie pijana, a mimo to nie wykorzystał tego. nie chciałabym stracić tej znajomości, bo to bardzo fajny facet, ale tez nie chcę żeby sobie zbyt wiele wyobrażał. nie wiem jak mu powiedzieć ze nie ma na co liczyć, żeby nie stracić wartościowej znajomości. znamy się od 6 lat, a świrować zaczał jakieś 2 lata temu. ludzie z pracy widzą ze patrzy na mnie inaczej niż na inne koleżanki z pracy, nie chciałabym być wytykana palcami

Gość gość
Ogarnij rzucił paroma tekstami a Ty kisziel w majtkach Ja na każdy taki tekst odpowiadam przekaże mężowi to dla męża tak tak mąż też zadowolony itd szybko im.mija ochota na bliższą znajomość kiedy widzi ze u mnie w głowie tylko jeden samiec MOJ MĄŻ szanuj się i tyle

Gość gość
ostroznie traktuj taka przyjaż,powiem ci,że gdyby wydało sie ,że lubi cie bardziej niz powinien :)gdyby jego zona dowiedziala sie o TYM,to na 100%wyłga się przed zonka. a na ciebie zgoni,ze sie narzucalas! a jak ma jeszcze dzieci to będa pokazywac ci jezyk i pluc na ciebie! uciekaj od niego,unikaj go ,nigdy nic dobrego z tego nie będzie.

Gość gość
Uwazaj!! Co taki facet sobą prezentuje? Ze myśli tylko tym co ma między nogami! A teksty do Cb ciągle z podtekstem sexu to nie rozumiem tu czegoś po pierwszym tanim tekście nie mogłaś zapytać hola hola "czy Ty masz na czole napisane przelec mnie? " bo jak patrzy na Cb i tylko o tym.myśli to raczej sprawdz w łazience Co to za szacunek dla kobiety? A po drugie jak by się czuła jego żona słysząc to? Żałosny typ stary *******cz

Gość gość
Co ja bym zrobiła: ) odpowiedziała bym ze od trenowania mięśni legła mam jedynego trenera męża A on musiałby się ponownie narodzić by to sprawdzić Krótko zwiezle i na temat chyba ze kręcą Cb takie taniuskie teksty a mowilas o nich mężowi? ??i co on na nie? Ze fajny kumpel super gostek?

Gość gość
mąż wie, ze takowy facet istnieje, ale chyba by go zabił gdyby sie dowiedzial o tych tekstach. napisałam mu maila, ze nie chce czytac takich wiadomosci.