Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski rząd nie dba o kobiety więc UE nam pomogła i mamy tabletki PO bez recepty

Polecane posty

Gość gość

Polacy są beznadziejnymi rządzącymi, zaścianek i głupota aż bije po oczach, najlepiej niech wykonują polecenia innych, wtedy najlepiej na tym wyjdziemy.

Gość gość
polska nigdy nie powinna odzyskać niepodległości. polskie kobiety żyją gorzej niż turczynki, nawet one (kraj islamski) mają pigułkę po i aborcję na życzenie a my? porażka

Gość gość
Zgadzam sie ,ze kobiety w Polsce nie sa traktowane na rowni z mezczyznami ,ale na szczescie to sie powoli zmienia ..

Gość gość
Odezwał się bigot. Spod sukienki klechy wylazłeś?Wracaj,nie skończyłeś jeszcze obciągać,obiadu nie będzie.

Gość gość
gość dziś Czy stukasz jeszcze z Polski, czy już może z Turcji idiotko?

Gość gość
Też uważam, że to jak traktowane są kobiety w Polsce to skandal! I bardzo dobrze, że politycy z innych krajów się wtrącają, przynajmniej oni nam pomogą bo te polskie zakapiory nigdy

Gość gość
Co z tego ze bez recepty jak ci jakas katolicka szmata nie sprzeda bo jej moralnosc nie pozwoli.

Gość gość
Jak mi nie sprzeda to ja wezwę policję, narobię jej/jemu takiego gnoju, że odechce się jej/jemu pracy w aptece!!!

Gość gość
Typowy polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka, jednak to mężczyźni muszą 5lat dłużej pracować na emeryturę. Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia. Urlopy macierzyńskie są praktycznie tylko dla kobiet. Mężczyzna nie może pożalić się nad sobą, bo zostanie to odebrane jako jego słabość. Stosunek seksualny z nieletnią jest taktowany jako najgorsze przestępstwo, przyjęło się, że ******ie małej dziewczynki praktycznie jest gorsze niż zabicie jej, gdy kobieta molestuje małego chłopca, jest to odbierane jako nagroda dla niego. Chesz pracować w burdelu jako mężczyzna - zapomnji.

Gość gość
Stosowałam,stosuję i będę używać tabletki po. Lubię seks , jestem atrakcyjna,nie lubię prezerwatyw i nie chcę przyjmować hormonów. Lekarze i aptekarze lubią kasę.Odpowiednia kwota i po problemie.Koniec ich skrupułów.

Gość gość
polscy faceci są beznadziejni, normalnie mogliby sobie ręce podać z arabami

Gość gość
Bigot z 12.42 Jestem i będę w Polsce, pomimo nagonki czarnych kiecek i ich sługusów.Po prostu gonię to czarną hałastrę i drwię z nich w żywe oczy.Mam gdzieś ich zabobony. Wiary w nich nie za grosz .Kasa,kasa,kasa, to ich wiara.

Gość gość
z tym że polska nigdy nie powinna odzyskać niepodległości, przynajmniej teraz żylibyśmy sobie na poziomie w niemczech, a nie w tym polskim syfie.

Gość gość
Prostaku,na 30 lat swojego życia,18 spędziłam za granicą. Z rodzicami i samodzielnie. Ciesz się,że w swojej zabitej dechami wioseczce nasz prąd,TV i neta,ale nie wychodź między ludzi,bo jak japę otworzysz to gadki sprzed wieku wstawiasz.

Gość gość
W d***e byłyście i g****o widziałyście jak traktowane są kobiety w innych regionach świata i taka jest prawda. Życie o wy wyliniałe kafeterianki znacie, ale z seriami TVN, a ta idtioka, która żałuje, że Polska odzyskała niepodległość powinna natychmiast stać się bezpłodna, aby nie pozostawiła po sobie żadnego potomka. Nie będzie również miała problemu z takletkami PO. Wyobraz sobie ,ze nie kazdy klika z Polski i wiemy jak zyja i traktowane sa kobiety w innych krajach europejskich i uwierz sa bardziej doceniane przez spoleczenstwo i dopuszczalne jest to ,ze robia kariere ,ksztalca sie i nie musza powielac schematu tzw.matki Polki (studia-maz- dzieci -dom..) Zeby nie bylo nie krytykuje kobiet ,ktore sa zonami i matkami z wyboru ,ale prawda jest taka ,ze jesli kobitka nie ma chlopa przed 30stka i najlepiej jeszcze dzieci to jest postrzegana jako dziwadlo =i to jest chore!

Gość gość
Prostaku z 13.18 przeczytał wypowiedź nad twoją, to dla ciebie wieśniaczku,karzełku umysłowy.

Gość gość
Niech Europosłowie nam więcej pomagają, najlepiej niech dołączą Polskę do Niemiec. Śląsk jest mądry i od dawna walczy o odłączenie od tego zaścianka.

Gość gość
Tak, bo w Polsce jest nagonka na kobiety, które sie ksztalca i robia karierie, no normalnie juz w spotach reklamowych jada po takich kobietach. Znam kilka kobiet, ktore po 30 nie maja partnerow i osowiscie uwazam, ze ich przyszli partnerzy nie beda mieli z nimi lekko. To samo mysle o facetach, ktorzy nie maja partnerki po 30. Uwazam, ze takim ludziom jest bardzo trudno isc na kompromisy podczas zycia z druga osoba. Z drugiej strony nie mamy jeszcze dzieci (ona 32) i nie uwazam swojej zony za dziwadlo. Wrecz przeciwnie, sam ja motywowalem do rozwoju, wiec przestancie pieprzyc o mistycznej Matce Polce i postrzeganiu takich kobiet jako dziwadla.

Gość gość
gość dziś Prostaku,na 30 lat swojego życia,18 spędziłam za granicą. Z rodzicami i samodzielnie. Ciesz się,że w swojej zabitej dechami wioseczce nasz prąd,TV i neta,ale nie wychodź między ludzi,bo jak japę otworzysz to gadki sprzed wieku wstawiasz. LOL. Szmata z wiecznym, polskim kompleksem niższości otworzyła swojego szkaradnego, krzywego ryja. Wszystkie żyłybyście na poziomie w Niemczech w obozach pracy.

Gość gość
polaczki zakazują kobietom tabletek po i aborcji choć nawet nie są w stanie utrzymać rodziny. żałosne. moja koleżanka ma męża szweda i niczego jej nie brakuje.

Gość gość
Polacy to muslimy Europy!

Gość gość
Ale jesteście durne jeśli uważacie że jedynym problemem kobiet w Polsce jest bark legalnej aborcji :o

Gość gość
gość dziś z tym że polska nigdy nie powinna odzyskać niepodległości, przynajmniej teraz żylibyśmy sobie na poziomie w niemczech, a nie w tym polskim syfie. X Na malowaniu paznokci i blogach modowych to z pewnością bardzo dobrze się Pani zna, ale o realiach w okupowanej Polsce to Pani ma raczej bade pojecie.

Gość gość
Prostaczku z 13.43. Nie chcę mi się zniżać do twego poziomu ale kompleksy to masz ty i to przeogromnie wielkie. Ja nie mam.W żadnych obozach pracy, które są tobie tak bliskie nie byłam. Mój taka przez wiele lat był przedstawicielem dyplomatycznym w różnych krajach,byłam tam z rodzicami i potem samodzielnie. Takich właśnie przytępiałych prostaczków jak ty i z tak archaicznymi poglądami było i jest tam pełno na saksach a i w kraju ich nie brakuje.

Gość katrinakasia
uważam, że w te sprawy, od których dudni w każdej stacji telewizyjnej, każdym internetowym artykule, czy każdej gazecie, miesza się za dużo kościół. rozumiem, że kościół to nieodłączna część Polski, bo tak się ukształtowała nasza historia, że od dawien dawna kościół ma pewien udział w kulturze Polaków, ale do licha, dlaczego wszystko jest zawsze konsultowane? brak zdecydowania w polskim rządzie, niech teraz wyjdą z kościoła zapaleni katolicy i niech podniosą rękę ci, którzy: nie spali ze sobą przed ślubem, nie skorzystali ani razu z jakiejkolwiek formy antykoncepcji, którzy żyją tylko i wyłącznie według zasad dekalogu, którzy chodzą co niedzielę do kościoła, każde święta, każde różańce, koronki, litanie itd. NIE DA SIĘ TAK ŻYĆ! nie da się w 100% przestrzegać tego, co narzuca kościół. wiadome jest, że ksiądz publicznie nie powie czegoś, czego zabrania biblia, bo to jego zawód itd itd. ale kto ma wziąć tę tabletkę i tak ją weźmie. ktoś kto nie chce jej wziąć i jest przeciw po co się perli i robi ferment? nie bierzesz, nie chcesz? nie bierz i koniec. chcesz się co tydzień kuwić z innym facetem, chcesz zaburzyć totalnie gospodarkę hormonalną swojego organizmu? bierz, ponieś tego konsekwencje, nic w przyrodzie nie ginie. ale dajcie kobiecie wybór, skoro jest wolna wola, to każdy ma prawo wybrać dobro lub zło rzekome, także każdy ponosi konsekwencje swoich wyborów.

uważam, że w te sprawy, od których dudni w każdej stacji telewizyjnej, każdym internetowym artykule, czy każdej gazecie, miesza się za dużo kościół. rozumiem, że kościół to nieodłączna część Polski, bo tak się ukształtowała nasza historia, że od dawien dawna kościół ma pewien udział w kulturze Polaków, ale do licha, dlaczego wszystko jest zawsze konsultowane? brak zdecydowania w polskim rządzie, niech teraz wyjdą z kościoła zapaleni katolicy i niech podniosą rękę ci, którzy: nie spali ze sobą przed ślubem, nie skorzystali ani razu z jakiejkolwiek formy antykoncepcji, którzy żyją tylko i wyłącznie według zasad dekalogu, którzy chodzą co niedzielę do kościoła, każde święta, każde różańce, koronki, litanie itd. NIE DA SIĘ TAK ŻYĆ! nie da się w 100% przestrzegać tego, co narzuca kościół. wiadome jest, że ksiądz publicznie nie powie czegoś, czego zabrania biblia, bo to jego zawód itd itd. ale kto ma wziąć tę tabletkę i tak ją weźmie. ktoś kto nie chce jej wziąć i jest przeciw po co się perli i robi ferment? nie bierzesz, nie chcesz? nie bierz i koniec. chcesz się co tydzień kuwić z innym facetem, chcesz zaburzyć totalnie gospodarkę hormonalną swojego organizmu? bierz, ponieś tego konsekwencje, nic w przyrodzie nie ginie. ale dajcie kobiecie wybór, skoro jest wolna wola, to każdy ma prawo wybrać dobro lub zło rzekome, także każdy ponosi konsekwencje swoich wyborów.

Gość gość
gość dziś Prostaczku z 13.43. Takich właśnie przytępiałych prostaczków jak ty i z tak archaicznymi poglądami było i jest tam pełno na saksach a i w kraju ich nie brakuje. x O jakich to moich archaicznych poglądach masz na myśli wyliniała idiotko?

Gość gość
Polak to osoba mająca Polskie pochodzenie i kochająca swój kraj. Niemiec to osoba mająca pochodzenie Niemieckie i kochająca Niemcy. Ty za to nie jesteś ani Polką ani Niemką. Tacy zdrajcy jak ty rządzili Polską i to przez nich dziś jesteśmy w czarnej dupie. Jak więc śmiesz bezczelnie obwiniać za to tych, dzięki którym mamy w ogóle jako taką Polskę? Jesteś czyimś agentem, czy to objaw zwykłej głupoty i niewiedzy? Może wpływ środowiska od najmłodszych lat? Tacy jak ty jeszcze oficjalnie rządzili Polską za komuny. Tacy sami kosmopolici, ale zapatrzeni nie na zachód a na wschód. Wiesz w ogóle dlaczego na zachodzie jest takie socjalistyczne eldorado? Kolonializm - mówi ci to coś? Wątpię, bo lewacka poprawność polityczna której słuchasz milczy o nacjonalistycznym wyzysku murzynów w przeszłości przez kraje - wzory do naśladowania. Wiesz w ogóle dlaczego kobiety wywalczyły to całe równouprawnienie? Bo na wojnie tylu mężczyzn zostało wybitych, że ktoś musiał wypełniać ich obowiązki, tylko dlatego wzrosła wasza rola. Wiesz które kraje jako pierwsze w Europie zatwierdziły nowoczesne konstytucje mające zakorzenienie w poszanowaniu praw człowieka? Francja i Polska naturalnie. Zaborcy, którzy według ciebie powinni nami rządzić nie miały pojęcia co to jest i gdyby nam nie odebrali niepodległości, bylibyśmy "fajni" bo cool i na czasie (i wogle). Wiesz czym grozi zastój wzrostu demograficznego? Tym, że emerytury, ukochany socjal straci rację bytu, a niemyślący wcześniej ludzie wyjdą na ulicę. Z tym, że sytuacja będzie nie do rozwiązania. Wiesz czym grozi multikulturalizm? To co się stało z tym żałosnym pisemkiem we Francji to pikuś w porównaniu z represjami, które mają miejsce w Sudanie i już niebawem w Europie. Wiesz czemu istnieją obrońcy życia mimo, że życie nienarodzonych ludzi jest tak samo bezwartościowe jak życie ludzi narodzonych? Nie dlatego, że to zapyziali katole. Dlatego zaś, że istnieje w człowieku coś takiego jak sumienie i wrażliwość na czyjąś krzywdę i okrucieństwo - tym się różnimy od orangutanów ale widać nie wszyscy (o dziwo ci tolerancyjni, wrażliwi na ludzką krzywdę nie bronią życia lecz z życiem walczą). Wiesz dlaczego taka tolerancyjna osoba jak ty nietolerancyjnie obraża ludzi wierzących? Bo jesteś hipokrytką. Zanim wyjedziesz do mnie ze swoimi wulgaryzmami i mową nienawiści, to przynajmniej spróbuj zrozumieć co napisałem. Wiesz czemu tego nie zrobisz? Bo boisz się wyrzutów sumienia.

Gość gość
katrinakasia 10/10

Gość gość
Polak i muslim to praktycznie to samo pod względem traktowania kobiet.