Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmicie psy i koty karmą Royal Canin?

Polecane posty

Gość gość

już rzadko, jesteśmy w trakcie zmiany na karmę Bozita (mamy psa), przeczytałam skład, porównałam, spróbowałam i Maxowi jednak smakuje bardziej
co więcej skład ma naprawdę wysokiej jakości, więc zobaczymy, może sprawdzi się na dłużej

Gość gość

ja nie, ja podaję suchą i mokrą karmę Bozita, mają szeroką ofertę, różne smaki i rodzaje, więc jest z czego wybierać

Gość Anniakk99

A jakbyście miały napisać co wyróżnia karmy Bozity i czemu lepiej te kupować?

Gość gość

skład bez żadnej chemii i gmo przede wszystkim, no i smaki wyszukane typu renifer

Gość Anniakanana

To prawda, smaki są wyszukane, inne niż typowe z marketu i przez to Bozita tez jest wyjątkowa, no i skład - pewny, zdrowy, wartościowy.

Gość gość

samemu można to sprawdzic po wyglądzie i zachowaniu psa, moj na przykład ma wiecej energii po karmie bozita, do tego futro mu śni, zero problemu z zębami czy ogolnie zdrowiem

Gość Mattyyylda

Bozita to jednak szwedzka jakość, pewny skład a ceny nie są wcale takie wygórowane. Moim zdaniem zdecydowanie warto.

Gość iwwona_matkapsia

A gdzie można kupić karmę Bozity? I jaki smak wybrać na pierwszy raz?

Gość Syylwiax

POszukaj w necie, w wielu sklepach jest dostępna. Jesli chodzi o smak to wybór jest rózny i zalezy od zwierzaka, ale jeśli to maly kotek czy piesek są specjalne karmy przeznaczone właśnie dla młodych kociąt, czy szczeniąt.

Gość Gosia

Właśnie zamówiłam z Waszego polecenia bozite bo skąd ma całkiem spoko i cena tez nie jest wygórowana. Mam nadzieje ze mojemu psu zasmakuje .

Gość asia

ja też nie, podaję bozitę

Ja tak ale tą weterynaryjną. Mój jamnik jadł tylko suchego hepatica. Miał się po nim doskonale. Obecnie mój kot jest na kocim hepaticu i sensitivie. Ze względu na infekcję, która przeszła w ub roku. Jak była malutka to jadła zwykłego RC. Miała się dobrze ale najlepszą karmą jaką znam jest Power of Nature. Koteczka miała wtedy piękną, lśniąca sierść. Mogę wam wkleić listę kocich karm mokrych i suchych. Ktoś jest zainteresowany???

Gość OsiemJeden
Przed chwilą, Kadarka napisał:

Ja tak ale tą weterynaryjną. Mój jamnik jadł tylko suchego hepatica. Miał się po nim doskonale. Obecnie mój kot jest na kocim hepaticu i sensitivie. Ze względu na infekcję, która przeszła w ub roku. Jak była malutka to jadła zwykłego RC. Miała się dobrze ale najlepszą karmą jaką znam jest Power of Nature. Koteczka miała wtedy piękną, lśniąca sierść. Mogę wam wkleić listę kocich karm mokrych i suchych. Ktoś jest zainteresowany???

Chcesz o tym pogadac w cztery oczy?Jestes na tyle odwazny czy zwykly tchorz z ciebie?Jak sie dowiem(ale tak nie bedzie) kim jestes to wpadne do ciebie i sobie pogadamy.

Gość Olkaaa

Dla mnie najlepsza jest bozita lamb bez dodatków zbóż 

Gość Ewelka

dla mnie to trochę za droga karma dlatego zmieniłam na bozite, ma dobre opinie i jak na razie wszystko jest ok.

Gość Anika

Moje zwierzaki akceptują tylko karmę z bozity .

Gość Annkana

Ja z Bozity kupuję ze względu na dobry skład tych karm, zresztą jakość, wygląd i zapach też na duzy plus. Mam wybrednego kota, nie lubi wielu karm, ale z tej firmy mamy dwie sprawdzone:)

Gość IzzaWwa

A czy uważacie że warto zmienić karmę po jakimś czasie młodemu psiakowi? I np była kupowana dla szczeniaków karma i teraz na jaką sie zdecydować? Pies ma 7 mies.

Gość Jania

My tez właśnie wolimy bozite . Jest to karma z polki premium wiec i skład jest lepszy .

Gość ona

jak dla mnie jest za droga i przereklamowana bardzo. podaje bozite, szwedzka sprawdzona jakość, bez gmo i całej reszty,

Gość Annkana

My postawiliśmy na skład i tu zdecydowanie Bozita wygrywa.

Gość Krzesimira

A gdzie można stacjonarnie kupic te karmy? No chyba że możecie polecić dobry/pewny sklep online

Gość Annkana

Na stronie bozity jest wyszukiwarka sklepów ZNAJDŹ SKLEP chyba zakładka, albo ja polecam Krakvet.pl - dobre ceny i szybka wysyłka.

Gość Ulllka

Korzystam z tej wyszukiwarki, dużo podróżuję z moim kociakiem (taka praca) i takie onfo się przydaje, bo róznie to bywa:)