Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świat w żałobie. Zmarł król Arabii Saudyjskiej Abdullah bin Abdulaziz

Polecane posty

Gość gość

W UK flagi opuszczone do połowy. Żałoba.

Gość gość
trzeba ofiarowac 100 wielbladow 100 baranow wykopac doly na stadionie dla kobiet.

Gość gość
amerykanie mu loda robili:-)

Gość gość
umarl krol niech zyje krol

Gość gość
Tak sobie zartujecie, ale to jedyny islamista, który zrobił tyle dobrego dla ludzi nie mających nic wspólnego z Allahem :) Niech spoczywa w spokoju

Gość gośćDagmara
To straszne :-D Kto dzwoni w takim razie do Obamy :-D ?

Gość gość
zartujemy?a co on takiego zrobil w Saudi?Chyba ze pozwolil kobieta w Saudi zrobic prawo jazdy i prowadza dzis samochody!jezdza jak szalone po ulicach.

Gość gość
zrywaj sie stad jak nic nie wiesz

Gość gość
Niech Allah ma go w seojej opiece, Bismi Lahi Rahmani Rahim, to ten krol co sfinandowal operacje rozdzielenia syjamskich dziewczynek z Pl

Gość gość
Co zrobił? Zasponsorował operacje i leczenie bliźniaczek syjamskich z Janikowa i kilku innych, którym nie dawano szans na życie!

Gość gość
a co juz w polsce nie ma lekarzy?takie dzieci nie powinny sie rodzic.

Gość gość
podudzie brudne polaczkowe się okradło i dziadami zostało i na takie operacje kasy bydło polaczkowe nie ma. ten Człowiek wyłożył własną niemałą kasę na ratowanie Dziewczynek z Polski . a teraz motłoch polaczkowy biedota ujada. bo w tv gadały i poprawność polityczna. w Arabii żyją na takim poziomie , że dziczy z polski tam by w życiu tych brudasow nie wpuścili. polactwo to 7 świat w stosunku do Arabów Saudyjskicj

Gość gość
Ten krol mial 91 lat,4 zony,14 corek,7 synow, bardzo bogaty, dobre serce pomagal biednym i potrzebujacym, niech Alkah ma go w swej opiece.,

Arabia saudyjska to sojusznik USA. Ma tyle wspólnego ze światem islamskim akurat co izrael. Skończcie już rozsiewać propagandę na temat islamu promowaną przez s*******i z Waszyngtonu.

Gość gość
arabów trzeba trzymać za pysk Saudowie to potrafią

c***a tam potrafią. To marionetkowy kraj. wstyd i hańba dla świata islamskiego. zdrajcy na usługach imperium zła

Gość gość
szkoda dzięki niemu blizniaczki zostały rozdzielone

Gość gość
to nie są marionetki to lisy pustyni a to imperium zła to jest zupełnie gdzie indziej

Gość kamienie na szaniec
czesc jego pamieci

czego machasz tą witą. To nie III rzesza. A imperium zła jest internacjonalistyczne. W zasadzie to nie imperium tylko światowy gabinet cieni. A poza tym shatyn to sie przedstaw jak już coś piszesz:)

Gość gość
niedojdy nie powinny sie rodzic powinni podzielic je na 4 czesci

tak wiem. O tym gdzie jest aktualnie imperium zła można zorientować się po tym, że walczą tam amerykańscy chłopcy. Oni zawsze walczą o wolność i demokracje dla innych narodów. Takie mają hobby dosyć drogie swoją drogą ale w końcu o to tu chodzi żeby było drogo przy okazji zagarnia się łupy aczkolwiek o sprawiedliwym podziale nie ma mowy. Amerykańskim chłopcom wystarczy jak rzuci sie im jakąś propagandową padline.. Czyli tak. Obecnie imperium zła mamy w afganie, iraku, syrii, ukrainie i na nieszczęście wskutek korelacji o jakiej wspomniałem wyżej będzie się rozszerzać. Ciągle rośnie w siłe a biedni amerykanie nie mają już tylu wojsk żeby to opanować dlatego powstało nato. Ogólnie to wolałbym nie widzieć amerykańskich żołnierzy w polsce a niedawno sobie hulali helikopterkami po polskich wsiach.

Gość gość
:D no, nie trafiłeś, ja Shatyna tyrałem z niezłym skutkiem, aż miał niesmak ale do rzeczy ja po prostu uważam, że US jest jedynym krajem, który nadaje się na żandarma światowego Rosja nie, Chiny nie zostaje US i goowno mnie obchodzi, czy Arabom się to podoba, czy nie raczej mnie interesuje, czy Rosja przez to straci nie jestem, nie byłem i raczej już nie będę antyamerykański mnie się antyamerykanizm kojarzy jednoznacznie z Moskwą Moskwy się brzydzę

Gość gość
Wiadomo, mial juz swoje lata, ale zal bo byl dobry, niech Allah ma go w swej opiece

zrobili se też u nas tajne więzienie bo u siebie nie mogą rzekomo co jest oczywiście kolejnym propagandowym kłamstwem mającym utrzymać wizerunek stanów jako kraju wolności. Tyle w temacie bo nie chce sie denerwować a jak cie znam to mnie zaraz w******z

Gość gość
Ciągle rośnie w siłe a biedni amerykanie nie mają już tylu wojsk żeby to opanować dlatego powstało nato. x coś mi się tak wydaje, że nato powstało w celu obrony przed sowiecką Rosją? x US mają swoje interesy i to jest jasne my nie mamy interesów w Palestynie, mamy interesy w relacji z Rosją jeśli ktoś tę Rosję powstrzyma, to już tylko US, jeśli przypadkiem będzie nimi rządził ktoś na miarę RR, chociaż Busha seniora x pewnie się nie dogadamy

Gość gość
Hamdulli Allah!

żandarma? nie kompromituj się. Wszystkie praktycznie konflikty od czasów drugiej wojny światowej były inspirowane przez USA. P*****le takiego strażaka, który sam podpala domy.

Gość gość
Ale nie domy swoich sojuszników ;) Saudów nie podpalił, prawda? a taki pokój miłujący związek sowiecki dwa razy najechał na swoich sojuszników a poza tym si vis pacem para bellum