Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lutówki marcówki 2015

Polecane posty

Gość gość

hey ile przytylyscie w ciazy i jakie macie objawy bole, pytanie to pań które mają termin na luty marzec 2015 :) ja mam dokladnie na 5 marca a juz przytylam 20 kg z corcia dużo nie :)

Gość gość
mnie czesto poboluje na dole jakby pecherz jestem w 35 tc ogolnie mam juz duzy brzuch

Gość gość
Termin na koniec marca - przytylam 11 kilo trochę jz mi cieżko, jak cos porobie to od razu brzuch jak kamień

Gość gość
poboluje ? Mnie łapią skurcze za pachwiny, nogi, pośladki. Brzuch twardnieje i promieniuje na krzyż. Przytyłam 14 kg. Termin na 27 lutego.

Gość gość
no mnie tak czasami dziecko mocno na pecherz nacisnie i mnie boli jak podczas okresu jakby mi mialo cos zaraz wyleciec a tu tylko sisi ;) mam na poczatek marca ale dzidzia juz duza wiec moja gin mowila ze mała nie bedzie czekac do marca bo jestem drobna a dziecko duze zobaczymy ile w tym prawdy ;)

Gość gość
ja mam termin na 12.02 z objawow to odchodzi mi juz czop, stawia mi sie bardzo czesto i bolesnie brzuch jak na @, bol promieniuje na krzyz i uda, od tyg mam juz "czyszczenie" organizmu, opuscil mi sie brzuszek z tym ze moja doktorka twierdzi, ze urodze w przyszlym tygodniu, zobaczymy..... kto wie? :) a przytylam 10kg

Gość gość
no i oczywiscie "klucie tam" to juz norma u mnie na codzien :)

Gość gość
mnie czasami kluje jak na okres i nie wiem czy to pecherz czy jak a z prawej strony takie kolki czesto tez sie zdarzaja :) ja mam na poczatek marca ale zobaczymy jak to wyjdzie wolalabym wczesniej urodzic jestem drobna dziecko coraz wieksze i moge miec problem z porodem, jak napinam brzuch albo siadam to tez mnie kluje tak bardziej po srodku od pepka po lewej stronie nie wiem od czego