Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaraaaaaaaaaa

czy jestescie zamozni?

Polecane posty

Gość madziaraaaaaaaaaa

sredniaki czy raczej ubodzy? wybierz jedna z rzech opcji i napisz cos wiecej na ten temat:~)

Gość gość
3k m-c to raczej sredniak

Gość madziaraaaaaaaa
ja tez sredniak, 3,5k( w zl) za pol etatu za granica...

Gość gość
A jaki kraj?

Gość gość
muszę was rozczarować klasa średnia zaczyna się od 10tyś :D wszyscy jesteście biedakami

Gość madziaraaaaaaaa
jaki kraj? nie bedzie niesodzianki..UK.. do goscia powyzej... ciekawe skad wzioles te 10 tys...

Gość gość
Ja polski dziad. Nic niezarabiam . Zupe jem u siustr Serafitek a na prad igaz mi mops daje. :-)

Gość gość
Ja zamozna, zona araba , nie wiem nawet ile ma mies na czysto ale duzo , prowadzi duzo interesow, bary, sklepy, hurtownie, domy , lokale, mieszkania wynajmuje, w Pl, Norwegii, Niemczech,( trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno , tak mowi moja kuzynka)

Gość gość12345676
chodzisz już w burce ?? :o

Gość gość
ja biore 4k/mc służby mundurowe za to jak karku musze nadstawiać "za ojczyzne" :o to są grosze

Gość gość
mam nadzieje ze jestes z nim szczesliwa, bez obrazy ale ja za zadne skarby nie chcialabym araba....

Gość gość
To ja zona araba, nie chodze w burce, jestesmy juz razem 10 lat, nie musze pracowac, mam pomoc domowa, mam dostep do kont kupuje na co mam ochote, maz czesto poza domem wiadomo tyle interesow, czasem z nim jezdze do Niemiec, Norwegi teraz jestem w Oslo ale pojechalam aby zrobic zakupy, dzis strasznie tu mrozno, ale zakupy udane, aby do niedzieli wracamy do Warszawy, wszedzie dobrze ale w domu najlepiej

Gość gość12345676
a on jest muzułmaninem ?? a ty ??

Gość gość
Ja jak poznalam mojego araba jeszcze sie uczylam, nie wiedzialam ze pochodzi z bogatej rodziny, ze maja tyle zlota, mnie wtedy nie interesowalo co ma , tylko jak wyglada, wysoki, sniady, geste wlosy , czarne oczy , biale zeby jak perelki

Gość gość
Arabka dalbym ci nr konta zebys z jakiego tałzena misiowi biednemy przekazala ale mysle ze tylko snia ci sie takie bzdety:-)

Gość gość
On jest muzulmaninem a ja katoliczka, nigdy nie nalegal abym zmienila religie ale nasze dziecko jest muzulmanem, to uzgodnilismy przed narodzinami i ok , mnie nie przeszkadza

Gość gość
i się obudziła.. pod kocem, a nie burką

Gość gość12345676
no ładnie :o dziecko muzułmanin i ci to nie przeszkadza :O lecisz na kasę i tyle, nawet dziecko poświęciłaś dla własnej wygody :o

Gość gość
Maz pomaga, zawsze przekazuje jakas kwote z rozliczenia podatkowego, spora sume daje na Wosp, na rozne fundacje tylko sprawdzone

Gość malywloczykij
Ja nie jestem, stać mnie na mało, ale jakoś mi to bardzo nie przeszkadza bo życie i tak jest gdzie indziej :-)

Gość gość
Przeciez pisalam ze jak go poznalam to nie wiedzialam ze pochodzi z zamoznej rodziny, a majatku dorobil sie stopniowo, najpierw bar, pozniej jak zobaczyl ze na tym dobrze wychodzi otwieral kolejne, pozniej sklepy itd, kocham go , dziecka nie poswiecilam taka kultura, a nawet jakby byl biedny jak myszka koscielna to bym z nim byla to moja pierwsza prawdziwa milosc

Gość gość12345676
taka kultura? a ty nie masz swojej kultury? przerobił cię i tyle to tylko kwestia czasu jak ty też zmienisz religię io przejdziesz na ich zasady bo taka kultura :o

Gość gość
Nie zamierzam zmieniac religi, jestem ochrzczona, chodze do kosciola, nic i nikt mnie nie zmusi do zmiany, np, moj dzis z dzieckiem poszedl do meczetu w Oslo, dlugo tam sie modlili i za tego krola z Arabi, a ja chodzilam po centrach chandlowych, a swieta obchodzimy podwujne