Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwe że bank zabrał mi pieniądze z konta??

Polecane posty

Gość gość

Miałam na koncie 1966,29zł wczoraj wyplacilam 300zł i zostało 1666,29zł, dzisiaj jeszcze wyplacilam 50zł i o dziwo na moim koncie było 1916,29 gdzie nawet nie powinnam tyle mieć! Sprawdziłam stan konta ponownie a tu następna niespodzianka bo nagle miałam już tylko 1266,29zł. Na to wychodzi że zniknęlo mi z konta 400zł, możliwa pomyłka banku? Nikt nie ma dostępu ani do mojego konta ani do karty.

Gość gość
to może się zapytaj w banku co

Gość gość
Weź wyciąg z konta i sprawdź. Różne rzeczy mogły się wydarzyć: pomyłka banku, komornik, jakaś rata, kara w niedoczytanej umowie, ktoś cię okradł itp. Bez wyciągu można tylko się domyślać.

Gość gość
Dodam, że powinnaś to zrobić szybko, bo jeśli faktycznie w grę wchodzi kradzież i ktoś ma dostęp do Twojego konta warto go szybko zablokować.

Gość gość
A nie wypłacałaś z konta 300zł + 100zł 2-3 dni przed sprawdzaniem konta? Na koncie masz 2 salda: księgowe i rzeczywiste Jak wypłacisz z "obcego" bankomatu to zmniejsza ci się rzeczywiste, ale księgowe zostaje takie same przez max 3 dni. Często banki na głównej podstronie podają tylko księgowe i stąd to poczucie, że nagle zabierają kasę, też tak ze 2 razy miałam. Prześledź dokładnie historie operacji z ostatniego miesiąca i będziesz wiedzieć.