Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninja000054

co o tym myśleć

Polecane posty

Gość ninja000054

Witam wszystkie panie potrzebuje małej pomocy bo nie wiem co o tym sądzić. O tusz byłam kilka dni temu u ginekologa po podaniu ( wyciągnięciu palca z pochwy ) pani ginekolog dala receptę i powiedziała " jeśli nie przyjdzie miesiączka proszę zrobić test ciążowy a te lekki można stosować wczesnej ciąży" i tu właśnie nie wiem co mam o tym myśleć czy ona coś wyczuła w macicy i podejrzewa że to ciąża czy to co? co o tym sądzicie?

Gość gośćmag
Nie wierzę :O Języka w gębie nie masz albo zmień ginekologa bo coś nie tak z nią

Gość gość
bez sensu ta Twoja wypowiedź,nicnie można zrozumieć, możesz jaśniej trochę?

Gość ninja000054
byłam ostatnio u ginekologa ponieważ moja miesiączka przyszła 1 dzień po terminie i wg to trudno nazwać to miesiączka bo było to płomienie i miałam oplawy stwierdziła że to grzybica. Kiedy skończyła badanie powiedziała że mogę się ubrać, ale kiedy już wychodziłam powiedziała że jak nie przyjdzie miesiączka to mam zrobić test a te lekarstwa na recepcję można stosować we wczesnej ciąży

Gość gość
widocznie nie była w stanie potwierdzić ewentualnej tak wczesnej ciąży swoją drogą co to za gabinet bez usg ? no i nawet nie skierowała na test z krwi ? albo ty sobie uroiłaś tę ciążę jedyne co wynika z wizyty to to że masz infekcję grzybiczą którą masz leczyć