Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdego faceta da sie zaciagnac do lozka?

Polecane posty

Gość gość
powiedz tylko słowo....

Myśle, ze chyba...jednak każdego, ale kobieta musi byc wyjątkowo kusząca...nie chodzi tu nawet o sama urodę, ale o jej zachowanie.. Myśle, ze my faceci jestesmy jednak próżni jezeli chodzi o zdobywanie kobiet i strasznie nas nakręca gdy kobieta jest niedostępna a jednak uda nam sie ja zdobyć, wiec jezeli to odpowiednio rozegra to pewno każdego da sie z nas uwieść. Tak samo Jes z tymi super grzecznymi, którzy niby nie zważają na takie rzeczy, no ale sorry , każdy facet jest wzrokowcem i każdy z nas jak zmysłowa kobieta zacznie przed nim kręcić tyłkiem, wić sie itp..to popłynie.. Pozdrawiam

Gość gośćAkarado
o kobietach mówi się dzi*wki i ku*rwy... ale każdy facet jak ma okazję się puścić to się puści. Oni wymyślili te wyzwiska na kobiety, bo to odbicie ich własnej puszczalskiej i zdominowanej seksem natury. Tak, mężczyźni to dzi*wki i ku*rwy

Szukam panny do spędzania romantycznych wieczorów we dwoje :) Potrzebuję miłosnej terapii aby oczyścić ciemne zakamarki mej duszy. Proszę o pomoc :)

Oj ale to nie o to chodzi ze kobiety to d***** itd..tu raczej chodzi o sama specyfikę seksu, kiedy to kobieta która winna byc czymś wyjątkowym czasem, sie szmaci jak zwykła i przeciętna... Wiesz my faceci w seksie zazwyczaj jestesmy ta strona dominująca i dlatego to jest tak odbierane..

Gość gość
Sam jesteś próżny deklu.

Gość gość
Dosłownie każdego! bez żadnych wyjątków... niestety taka jest prawda.

Gość gość
Myślę , że tak. Żaden się nie oprze jak go dobrze podejdziesz... Takie puszczalskie dziady z nich ;)

Gość gość
raczej żaden penisem nie myśli- mam nadzieję, ale każdy zdrowy do łóżka da się zaciągnąć :) Krew nie woda... nie oszukujmy się! Pewnie impotenci tylko by się mocniej opierali, reszta bez problemu!

Gość gość
ja bum posuwał. potrząc na cycki

Wlasnie o to chodzi, ze nie penisem sie myśli, ale taka juz natura, no bo przepraszam, ktory zdrowy facet jak widzi seksowna kobietę, to nie myśli o niej w aspekcie seksualnym...nie oszukujmy sie...kobiety tak myślą o facetach a co dopiero my o kobietach... A teraz wyobraź sobie ze taka tańczy przed Toba, ociera sie, robi stripitiz do niezłomny...każdy zdrowy idzie na żywioł..

Gość gość
Współczuje twojej żonie skoro wystarczy ci pomachać tyłkiem i już ściągasz gacie.

Gość gość
Nie każdego. Lubię kobiety, ze względów estetycznych, ale przede wszystkim intelektualnych. Jeżeli przekroczy się pewien próg niedostępności, jeśli jest minimum chęci a kobieta pod każdym względem kusząca to jasne, że facet jest bez szans i ulegnie. Natomiast w sytuacji, kiedy nie chce, bo ma zasady, albo rodzinę, albo inne powody, jest przewidujący i zna swój organizm i mechanizmy, które nietrudno przewidzie ć, wtedy wie, w którym momencie trzeba się wycofać, to on ma kontrolę, nawet, jeżeli teoretycznie chciałby, nawet jeżeli doda czy inna monica belluci kręciłaby tyłkiem. Mam 43 lata i jestem od lat z tą samą kobietą i niejedno widziałem i okazji też było mnóstwo. Nie to dla mnie nie.

Gość gość
kobięte oceniamy przez pryzmat plemienia ,sexowna koleżanka,może wiele,............

Gość gość
23:35 BRAWO!!!

Oj nie pisz ze jej współczujesz bo nie znasz moje sytuacji i w ogóle mnie..L Co do komentarza niżej, wiesz moze masz racje ( masz 11 lat wiecej doświadczenia ode mnie), ale jak sam piszes zgody masz całkowite samozaparcie, a wiesz ze mogą sie w życiu pojawić chwile zwątpienia i wtedy leżysz...

Gość gość
nas podnieca mowa,ciało uzupełnia ,zapach decyduje

Gość gość
Jak żona wróci to pokaż jej to co napisałeś. Ciekawe czy podzieli twój pogląd.

Gość gość
żona jest w górach i zapomniałem ,dla kogo aktualnie rozsiewa woń

Oj, ale dlaczego mam je pokazywać, sorry, Ty pokazujesz wspolpartenrowi co tu piszes...pisze tu jako ja, a nie jaki maż. Dlaczego oceniasz wszystkich zero-jedynkowy? To co sie nie mieści w Twoich ramach moralnych w moich moze byc normalnością, ale to mian prywatna sprawa..

Gość gość
zapraszam wszystkich chlopcow jestem praktykujacym gejem delikatnym i dbajacym o mezczyzne :)

Gość gość
Tak jak powiedziałem: i wygląd i chemia i zapach, wszystko to działa, ale jesli zakładam, że mam żonę i nie będę jej zdradzał to tak jest i tyle. To wcale nie jest trudne. Pierwotne instynkty są do okiełznania.

Gość gość
piss off

Gość gość
Chwila chwila, dopiero co napisałeś,że każdy facet by się skusił, bez wyjątku, a teraz wyskakujesz z ocenianiem zero-jedynkowym. Trochę się plączesz, przystopuj z tym whisky.

Gość gość
czymże jest sex ,dziś jest ,jutro znika

Z tym ocenianiem chodziło mi o to, byś nie pisał/a, ze jezeli tak myśle klub robię to juz jestem zły...bo na to czy postępuje złe czy dobrze, składa sie wieloskładnikowa ocena, a na pewno nie da sie tego zrobić nie znając mnie i pisząc za biurka. Aczkolwiek nie pisze do Ciebie osobowo, lecz bardziej jako do nicka z netu Pozdrawiam

Gość gość
Skoro wychodzisz z założenia "pukam każdą która mi zakręci tyłkiem" to jak inaczej cię oceniać? W takim razie niczym nie różnisz się od zwierząt, dla nich też liczy się aby była dziura i nic więcej się nie ma znaczenia. Jak masz problem z popędem to idź do specjalisty.