Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdego faceta da sie zaciagnac do lozka?

Polecane posty

Gość rewor sarmata
sen,spokój, po chwili uniesienia ,uśmiech i ciepło,i już jest dobrze, jak przedwczoraj

A czy ja napisałem ze lukam każda co tyłkiem zakręci, wczytaj sie w moje wypowiedzi..napisałem tam ze jak sie bardzo postara i na dodatek ma odpowiednie walory to pewno wtedy sie jej nie oprze żaden facet.. I prosze...nie porównuj mnie do zwierząt, gdy mnie nie znasz, bo to nie wypada kimkolwiek jesteś..jakis poziom i zasady trzeba trzymać Aczkolwiek podoba mi sie Twoja szczerość i bezpośredniość, cenie sobie to u ludzi

Gość gość
Nawet nie trzeba kręcić tyłkiem, wystarczy napisać dwa zdania i od razu propozycja żeby się spotkać. Teraz jeszcze napisz że każdy facet tak ma, żałosne.

Nie pisałem nic o spotkaniu po dwóch zdaniach, tutaj mylisz mnie z kimś innym..nie bądź taka wyrywam w osadach""

Gość gość
Czyli nie pijesz whisky? Kompromitujesz się facet, odpuść lepiej.

Gość gość
Napewno są tacy którzy mocno wierzą w Boga,i odmówi

Gość gość
A ty Kotka jaki masz sposób?

Pije whisky, ale czy tam tez cos podobnego jest napisane ze poszedłem z kimś do łóżka od tak o... Konkrety prosze..

mam swoje sposoby :) inaczej nie mialabym tylu kocurow.... przede wszystkim wszystko rozgrywa sie miedzy uszami...

Gość gość
Bo nie wszyscy są tak prymitywni. Gdyby to była prawda co piszesz to na świecie nie przetrwałoby ani jedno małżeństwo bo faceci by się rzucali na pierwszą lepszą kobietę. Jesteś aż takim desperatem,że musisz korzystać z każdej okazji na seks która się nawinie? Na to wychodzi.

wiesz tajemniczy, jeden z kocurow powiedzial mi, ze mam cos w sobie co ciagnie do mnie, co jest obietnica tak piekielna, ze az wydaje sie rajem na ziemi. pewnie uznasz to za pyszalkowatosc, ale coz... jezeli kazdy moj zwiazek/znajomosc zaczynalam od lozka, to jednak cos w tym musi byc...

Nigdzie nie napisałem ze korzystam z każdej... Oj 90% małżeństw jest bezpiecznych bo my faceci po ślubie często stajemy sie leniwi i nie uczestniczymy w sytuacjach zagrożenia...

Gość gość
Każdym kolejnym zdaniem przeczysz temu co pisałeś wcześniej. Dobra rada- "piłeś? Nie pisz".

Kocia ale jak się mnie drapie między uszami to ogonek mi się pręży :D, wiesz - tak do góry. Nadaję się na kocurka Twojego ;)

Nie nie przeczę, tylko odpowiadam wprost...oj wypiłem dwie szklaneczki whisky...nienorzesadzaj.. Polubiłem Cie...

wiesz kreska, kogos zdominowac to mozna slowem, wcale do tego nie potrzeba ani lateksowych ubran, ani bicza...

Gość gość
Nie każdego.

ty mnie nigdy nie widziales zlej, i chwala bogu... :D mnie nie zloszcza wpisy na kafe... to tylko zabawa...