Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MelodyBusi

Jak mam przekonać rodziców?

Polecane posty

Mam 31 lat, mój partner ma 59.Ja mieszkam w Polsce, on w Nowym Jorku.Chcemy być razem, mieć dzieci.Będzie problem z moimi rodzicami.On jest praktycznie w ich wieku.Do Polski nie chce przyjechać, bo ogólnie Europa jest teraz niebezpieczna.Zaproponował rozmowę z nimi przez Skype'a. Jak mam przekonać moich rodziców, że jestem z nim szczęśliwa?

Gość gość
walnij się w łeb

Gość gość
a niby jak jesteś z nim szczęśliwa skoro mieszkacie osobno ? to jakiś murzyn albo hindus :-)

Gość gość
Ales ty glupia!

Gość gość
DESPEATKA...

Gość gość
.. albo projekt kafe :)

Gość gość
dziecko, to byl sen a ty juz sie obudzilas :)

Gość gość
Jestes dorosla, kieruj sie swoim rozumem , sercem, niech facet wysle ci zaproszenie do siebie,, kase, szykuj wize i jedz do niego, rozejrzyj sie co i jak , jak to w realu i wtedy podejmnij decyzje a rodzice beda musieli sie,do tego przezwyczaic, zaakceptowac

Problem w tym, że już jemu pisałam, że potrzebuję wizy i pieniądzy, aby do niego pojechać.A on na to nic.Jak mam jego zagadnąć o to?Ja naprawdę nie ma mam kasy na wyjazd.

Gość gość
To chyba raczej facet nie dla ciebie, skoro ty jemu mowisz zeby dal ci kase na wize, bilet i zebys do niego poleciala, chyba jakis stary sknerus, moze lepiej jak zakonczysz to , bo jemu raczej nie zalezy, jakby bylo inaczej to sam by zaproponowal, sam by chcial zebyscie spotkali sie w realu lepiej zapoznali, ha a moze dziad bez grosza i liczy na wsparcie z twojej strony czy twoich rodzicow, daj mu ostatnia szanse jak sie odezwie to spytaj czy przesle ci kase a jak nie to zakoncz znajomosc i poszukaj chlopaka w swoim wieku

Jemu bardzo na mnie zależy. Już kupił mi stroje ciążowe.Jak mam go poprosić o pieniądze na wizę i bilet?