Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek powiedział mi wczoraj ze

Polecane posty

Gość gość
wiem, że jestem kolejna bo ten facet ogolnie ma opinie takie co lubi młodsze, jest na dosc wysokim stanowisku wiec ogolnie kobiety na niego leca bo ma im czym zaimponować tzn samochodem, stanowiskiem , możliwosciami

Gość gość
No to po co w tym tkwisz? Dla niego nic nie znaczysz. Coraz bardziej się do niego przywiązujesz.

Gość gość
Dziewczyno uciekaj od niego, stracisz młodość a napewno nic nie zyskasz, znam to..

Gość gość
Ja też mam romans z zonatym facetem z tym że on się zakochał. Uklad miał być czysty łatwy i przyjemny. Ja na tym etapie gdzie jestem zwiazku nie szukam i dlatego się na to zdecydowałam. A on co? Po pół roku spotkań co tygodniowych oświadczył mi że wnosi sprawę o rozwód. Termin pod koniec lutego. Noz kurde! ? Co to na być? Zapytałam jedynie czy zdaje sobie sprawę z tego że ja z nim nie mam zamiar być. Twierdzi że tak. No ale ja nie wiem. .. chyba u mojego się oksytocyna wydzielała. Ha ha ha

Gość gość
No coraz bardziej i dlatego to jest trudne... poza tym nie mam do niego 100% zaufania, nawet jakbyśmy jakimś cudem byli razem to bym mu chyba nie ufała bo on ciagle ma jakieś wyjazdy, czasem pracuje do pozna, jeszcze ma tak nature, ze lubi mlodsze co slyszalam od jego znajomego, w koncu pewnie zerwe ,ale to bedzie ciezkie dla mnie

Gość olo39
Do goscia który pytał dlaczego to robię bo pragne urozmaicenia, bo żona lubi delikatnie a kochanka uwielbia jna ostro, jest pikantną wyuzdana bo ma młode ciało, ona wie że łączy nast tylko dziki sex, bez uczuć, pożądanie dzika namietność. Jestem zły? Olewam takie oceny to moje życie.

Gość gość
11:35- moj to mam takie wrazenie ,ze nawet by sie nie chciał zakochac, ze on sie boi zaagazowania bo nie chce rozwodu i utraty rodziny...seks jest fajny i dobrze sie dogadujemy, chyba coraz lepiej ,ale to jak widać nie wystarcza

Gość gość
olo- nie zly ,ale zony to chyba jednak nie kochasz

Gość gość
gość dziś Najwyraźniej Twój kochanek nie kocha żony i zakochał się w Tobie. Ale na pewno nie przez seks.

Gość gość
Co wy z tym bzykaniem 'za darmo'??? A zone to sie bzyka odplatnie czy jak?:D

Gość Olo39
To że bzykasz się z żonaty to to nie przestępstwo , nasze społeczeństwo jest w większości "moherowe" każdy żyje według swojego kodeksu. Nie napadam na nikogo nie gwałcę, nie morduje, tak zdradzam. Dlaczego? Bo żona może zbyt czasu dla mnie może jest zbyt "łagodna" w sexie? A to że człowiek ma kochankę i to przeważnie młodszą to Was boli bo zazdrościcie , kobiety zazdroszczą bo tamta jest młodsza i może ma ładniejsze ciało, jest lepsza w łóżku ostrzejsza i lepiej smakuje itp. I boli Was to że robi to za darmo a co ma jej płacić? Ma się czuć jak prostytutka? Czy kobieta nie ma prawa do darmowego sexu z facetem? Czy kobieta nie czerpie przyjemności z sexu? Co do płacenia to może bardziej flirt i podrywanie bardziej go kreci niż wyjęcie banknoty w burdelu. Nie przejmuj się bezpodstawną krytyką, jeśli chcesz z nim balować, bzykać się to się bzykaj ale uczucia odrzuć jeśli czujesz że se nie poradzisz zostaw go lepiej bo z czasem będzie gorzej.

Gość hardbotvachich1986wskpv
A co jeśli zaciążysz? Nie ma 100% pewności. Dziewczyno zawsze przegrasz w takim układzie i to Ty będziesz ta zła. Chcesz być tylko marionetka do seksu? Jakby się wydało to on będzie opowiadał żonie, że Ty nic dla niego nie znaczysz, że to tylko seks. Koleś już się od Ciebie asekuruje, żebyś sobie nic nie myślała. Odjedź sama. Jesteś tylko kolejną kochanką na jego liście, niczym więcej. Jasne http://517.at/go/bQnP

Gość gość
to po cholere brac slub, slubowac milosc i wiernosc?