Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

60 kg przy 169 wzrostu.. za dużo?

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie?

Gość gość
Idealnie

Gość gość
Normalna waga przy takim wzroście

Gość gość
To dlaczego wyglądam grubo?

Gość gość
ŻARTUJESZ... normalnie... nawet jak przybędzie kg czy dwa, to nic się nie stanie..

Gość gość
Wszystko zależy od ogólnej budowy.Jedna będzie wyglądać normalnie, inna szczupło na inna na babkę przy kości.

Gość gość
Ja tak waze i normalnie wygladam nosze rozm s/m i mam talie ok i biust b/c.

Gość gość
ja dokładnie tyle mam wzrostu i tyle ważę. Powiem Ci, że jak dobrze się ubiorę wyglądam całkiem szczupło i bardzo dobrze. Jednak fakt faktem mam tam i siam parę niedoskonałości. Najlepiej wyglądałam jak miałam dobre 3 kilo mniej. Przede wszystkim brzuszek był bardziej płaski. Jednak jestem po dwóch porodach i skóra na brzuchu jest obwisła z lekka, a nie chce mi się brzuszków robić:p.No i jestem po 30 grubo:o Także w bikini już nie czuję się za badzo komfortowo, chociaż nie najgorzej. Fakt faktem pocieszę Cię, że z pewnością nie wyglądasz źle i grubo:)

Gość gość
Bo nie waga jest wazna a wymiary i poziom tluszczu. Tluszcz wazy mniej niz miesnie, ale zajmuje wiecej miejsca. Tzn. Osoba z waga 60 kg moze wygladac grubiej bo ma duzo tluszczu niz osoba z waga 65 kg ale umiesniona. Mysle, ze to moze byc powod. Albo tylko Ci sie wydaje, ze wygladasz zle a jestes szczupla

Gość gość
ja mam prawie 10 kg wiecej! za mlodu przy tym wzeroscie wazylam 53 kg- bylam wysportowana: plywanie. Przed slubem jakies 57: tez bylo ok. Dwie ciaze i niedczynnosc tarczycy niestety waze teraz 68 kg i mam za duzo wszedzie. I tak sie pocieszam, ze w ciagu 3 lat udalo mi sie zrzcucic 10 kg! Lecze tarczyce, zdrowo jem, cwicze, ale niertegularnie. Powinnam wiecej cwiczyc, po cwiczeniahc zdecydowanie mam lepszy brzuch. Ale jeszcze dluga droga przede mna. Mam nadzieje, ze osiagne tez 57-60 kg przed kolejna ciaza.

Gość gość
10kg za dużo

Gość gość
nie słuchaj spaślaków, tutaj każda ma 20-30kg za dużo i też chciałyby mieć tylko 10kg za dużo, idealna waga dla kobiety o wzroście 1,70m to 50kg faceci lubią szczupłe

Gość gość
jezeli wygladasz grubo to a) masz za duzo tkanki tluszczowej a za malo miesni, b) zalezy tez jaka masz budowe, np ja mam problem ze tyje w ramionach, doslownie na laczeniu biustu z pacha mam takie wałki i spore tricepsy jak mam zdjecie od pasa w dol to wygladam na gruba mimo ze mam 172 cm i waze 60 kg. Niektore kobiety maja obszerniejsze biodra a chuda gore. Polecalabym pocwiczyc, wyrzezbic sylwetke. bo to nie kg sa wazne, waga to tylko liczba, najwazniejsze sa centymetry! a tu zdjecie na motywacje http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_eYOnFh9Oli1AHFBgH5cE2AwSfJR4JM32.jpg

Gość gość
Ja mam 169 wzrostu a waze 58 i chcialabym przytyc z 2-3 kilo;) Bo uwazam ze jestem zbyt drobna :)) tak wiec nie przesadzaj wage masz idealna

Gość gość
przytyć by chciała :D idź mitomanko opuść to forum