Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed 40 sie sypnelamjestem zalamana

Polecane posty

Gość bubu_
na poczatku pij ocet 2 x dziennie (lyzka stolowa na szklanke wody). jak zobaczysz poprawe przerzuc sie na na szklanke po kolacji. (ocet oczywiscie z rossmanna). powinnas zejsc z wagi, wlosy tez bardzo na tym skorzystaja. ja sie balam stosowac tego na twarz, ale moja kolezanka (wczesniej wspomniana) stosowala i miala mega wysyp (toksyny wychodza z organizmu), wiec odstawila zeby ludzi nie straszyc.

Gość gość
Ok, dziękuję :) A czy ten ocet można w ten sposób pić przez długi czas? Nie zaszkodzi?

Gość gość
Zwariowałaś??? Szklanka octu codziennie??? A wiesz, ze ocet zabija krwinki i ze to najprostsza droga do anemii???

Gość gość
Radzi tu ktos zbadać poziom hormonów, ale wy i tak wolicie sposoby "domowe". Moze jeszcze na trzy zdrowaśki warto się do pieca wpakować? :P

Gość gość
rece do kostek opadaj :o dziewczyna napisala LYZKA STOLOWA na szklanke wody !!!!

Gość gość
Yhy...i czytaj dalej "jak zobaczysz poprawe przerzuc sie na na szklanke po kolacji"

Gość bubu_
dokladnie - lyzka stolowa na szklanke wody. poza tym jest to ocet ekologiczny (wam moze o spirytusowy chodzi ;)) 2 - po to sa regularne badania krwi zeby ewentualnie w pore cos zauwazyc. 3 - ja pije ocet nieprzerwalnie od 2 lat, a badania mam w normie. 4 - moja kolezanka musiala odstawic ocet, bo za bardzo schudla (spalal tluszcz jak szalony). teraz wraca do niego jak przybierze na wadze. takze polecam. jak wam nie podejdzie to przynajmniej toksyn sie pozbedziecie. a, no i oczywiscie duzo duzo wody.

Gość bubu_
"jak zobaczysz poprawe przerzuc sie na na szklanke po kolacji" - w sensie jedna szklanke dziennie zamiast dwoch. proporcje bez zmian: lyzka stolowa na szklanke wody. to naprawde dziala!!!

Gość gość
ja zrozumialam tak zeby pic lyzke na szklanke 2x dziennie a jak bedzie poprawa to tylko jedna szklanke czyli lyzke na szklanke raz dziennie po kolacji zamiast dwa razy dziennie a nie zeby wypijac po kolacji szklanke octu

Gość gość
bubu_ ma rację z tym octem, ja też schudłam szybko bez odchudzania i ćwiczeń. I tu chodzi o ocet jabłkowy, a nie spirytusowy, to znacząca różnica. A na jakie zabiegi chodzisz do kosmetyczki? :) Co działa?

Gość gość
Sorry dziewczyny, ale przed nadmierna ilością octu w codziennym pożywieniu przestrzegają wszyscy lekarze. Nie spala tłuszczu, tylko zabija w nas to, co do życia potrzebne. Do zdrowia wystraszy łyżka octu w sosie winegret, czy od czasu do czasu parę ogórków w occie. A nie lykanie go codziennie. Poza tym ocet winny to ocet winny, nie ekologiczny, czy z Rosmanna :) w każdym sklepie jest. Ma 6% kwasowości, a zwykly 10%

Gość bubu_
'Sorry dziewczyny, ale przed nadmierna ilością octu w codziennym pożywieniu przestrzegają wszyscy lekarze.' XX kochana lekarze przestrzegaja przed wszystkim ;) gdybym ich sluchala nie robilabym nic i byla zapuszczonym worem. mozecie mi jechac, ze wykanczam sobie organizm, ale moja waga, samopoczucie i stan wlosow swiadcza o tym, ze ocet dziala. to samo maja moje kolezanki, ktore go stosuja. jesli ktos sie boi moze postosowac 6 m-cy, zrobic badania i jesli wyjda zle - odstawic. XX "A na jakie zabiegi chodzisz do kosmetyczki? usmiech.gif Co działa?" XX caly rok tradycyjnie czyszczenie z maseczkami i kwasem migdalowym, a w okresie jesienno-zimowym seria mikrodermabrazji. do tego dobry krem na dzien & noc, wit. A + E i wystarczy. chodzilam kiedys na zabiegi typu zaffiro, ale to tylko wyciaganie kasy. tak samo mezoterapia beziglowa. na cellulit dobra jest endermologia (przynajmniej u mnie sie sprawdzila), ale bez cwiczen i picia wody efekt szybko idzie w piach.

Gość gość
bubu_ A trycholog Może coś poradzić? Bo słyszałam, że to wyciąganie kasy.

Gość bubu_
trycholog powie ci np. czy masz wlosy tylko oslabione czy juz poczatki lysienia, pokaze ci ile masz sebum na glowie, wyrwie c***are wlosow i zbada cebulki, dowiesz sie jakich witamin , szamponow, odzywek i masek powinnas uzywac (i jak czesto). wszystko spersonalizowane (moja wizyta trwala ok. 50 min) z wywiadem chorobowym. warto na to wydac te 150zl (chociaz orientuj sie, bo sa ogolnopolskie akcje darmowych porad trychologicznych). ja np. uzywalam zlych produktow i tylko robilam sobie krzywde :O oczywiscie beda ci tez chcieli wcisnac swoje kosmetyki/dermarollery itp., ale nikt ci nie kaze tego kupowac.

Gość gość
bubu_ Dzięki :)

Gość bubu_
nie ma za co. powodzenia 🖐️

Gość gość
tylko ****** dieta moze poprawic wygląd.Nie jakis ocet ani lekarz.

Gość gość
tez mysle ze dieta i odpowiednia wizyta u lekarza plus silownia ale ten ocet tez mozna jako suplement stosowac

Gość gość
kochana nie przejmuj sie mam to samo co ty i wiekszosckobiet ok 40 ma to samo zawsze bylam szczupla 49 to norma majac 38- 39 wazylam jyz 53 a jak stuknela 40 waze 56 Przez wiekszosc lat chcialam troszeczke przytyc , nic nie pomoglo , obrzeralam sie jak swinia , na przymus niestety nie moglam przytyc - a teraz hehe wystarczylo ze stuknela czterdziecha mam za swoje To co ? wskakujemy na rowery i ciwiczymy? tylko nie pij jakichs swinstw z octem, !!!! chcesz wpasc w jakies nowe choroby ?

Gość gość
no tos mnie pocieszyla kochanienka :o no ale co robic "trza" sie zmobilizowac i do roboty!

Gość gość
ja sie posypalam po 25 rz., jak wiekszosc kobiet, ale w kilka m-cy doprowadzilam sie do ladu i tak trzymam. xxx No to chyba raczej zalezy od ciązy... Ja mam 36 i nie posypałam się się, chociaż fakt, nie wyglądam już tak jak 6 lat temu (waha +8 kilo plus zaczyanm miec zmarszczki koło oczu). Jednak nadal ludzie nie dają mi tyle ile mam, no ale też w ciązy jeszcze nie byłam. Ciąża pewnie namiesza.