Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USA

Liceum w USA

Polecane posty

Gość USA

Hej. Mam do was wszystkich pytanie. Dawno, dawno temu, chciałam mieszkać w Stanach, jednak wciąż mi się nie udało. Parę miesięcy temu wymyśliłam, że dobrym pomysłem byłoby wyjechać tam do liceum, a potem kontynuować na studiach itp. Teraz pytania XD : 1) Czy jest jakaś możliwość żebym pojechała tam na całe 4 lata (nie mam tam żadnej rodziny, jedynie przyjaciółka mojej mamy ma koleżankę) 2) Jak mam namówić mamę żeby mnie tam puściła, jeżeli już wy mi pomożecie, lub sama znajdę sposób (spełnianie marzeń, nowe lepsze życie, nie pomaga) Błagam, pomóżcie, to bardzo dla mnie ważne! Z góry dzięki ! :)

Gość gość
dziecko usiądź se na doopie i siedz

Gość gość
Kolejna IDIOTKA wierząca, że Stany dadzą jej szczęście.

Gość nauthanreate1986jynri
Hej. Mam do was wszystkich pytanie. Dawno, dawno temu, chciałam mieszkać w Stanach, jednak wciąż mi się nie udało. Parę miesięcy temu wymyśliłam, że dobrym pomysłem byłoby wyjechać tam do liceum, a potem kontynuować na studiach itp. Teraz pytania XD : 1) Czy jest jakaś możliwość żebym pojechała tam na całe 4 lata (nie mam tam żadnej rodziny, jedynie przyjaciółka mojej mamy ma koleżankę) 2) Jak mam namówić mamę żeby mnie tam puściła, jeżeli już wy mi pomożecie, lub sama znajdę sposób (spełnianie marzeń, nowe lepsze życie, nie pomaga) Błagam, pomóżcie, to bardzo dla mnie ważne! Z góry dzięki ! Jasne http://www.maxonu.com/23

Gość gość
Witaj moj kolega pojechal na rok do stanow do liceum ' wiem ze chyba w warszawie to zalatwial ' najlepiej dowiesz sie udajac sie do kuratoruim w miescie w ktorym mieszkasz . Do tego dochodzi wiza i dosc duze koszty :-) ale jesli o tym marylas warto sprobowac :-) :-) marzenia sa po to zeby je spelniac:-) ach i do tego raczej byloby dobrze miec opankwany jez.ang. pozdrawiam

Gość gość
Naprawdę, żadnej sensownej odpowiedzi? Ludzie na kafe to jakieś zakompleksione dzieci ;) Każdy ma jakieś marzenia, ja jestem IDIOTKĄ, która chce wyjechać do Stanów, cóż. Nie wszyscy muszą być mądrzy, i marzyć o autach lub iPhone 6 :) Jakiś problem co do mojej osoby?

Gość USA
Dzięki za chociaż jedną NORMALNĄ odpowiedź ;)

Gość gość
>>>Każdy ma jakieś marzenia, ja jestem IDIOTKĄ, która chce wyjechać do Stanów, cóż.<<< Na całe szczęście do czasu uzyskania pełnoletności i zdobycia wizy zrobić tego nie możesz :). Stany nie potrzebują dzieci do wychowywania, więc raczej Ci tej wizy nie przyznają zbyt łatwo. Jesteś w wieku, w którym masz prawo być jeszcze idiotką, dlatego prawo ogranicza Twoje zachowania. >>>Jakiś problem co do mojej osoby?<<< Problem masz chyba sama ze sobą, ale to zrozumiesz w najlepszym razie dopiero za kilka lat :(.

Gość gość
ciągnie cię do murzyńskich prąci,to jest twój cel,marzy ci sie żeby wielki czarnuch połozył sie na tobie i wypatroszył wielkim czarnym kutabangiem

Gość gość
Mam 17 lat, dzieckiem już za rok nie będę ;) Tak, marzą mi się stany. Jest pewne powiedzenie: "Jak nie masz do powiedzenia nic mądrego, nie mów nic"