Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat paproci 1988

która wpadła stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość
u mnie objawia się to tak mam miniwytryski podczas których wydziela sie srednio pół łyżeczki spermy ( ta sperma nie tryska , tylko kapie ) po takich wytryskach mogę walić dalej konia ( moje jądra nie są calkiem puste) one różnią się od wytrysku właściwego tym , że ich nie czuje . Moje walenie konia wygląda zwykle tak pierwsza faza (2-3 miniwytryski , trudno nazwać je miniwtryskami , sperma kapie mi z członka , a nie tryska ostatnia faza wytrysk końcowy , wtedy porcja spermy jest największa i sperma tryska

Gość gość
ranie w banie. Jestem zywym dowodem ze to nie prawda. Ogolem 6 lat na przerywanym jestem plodna, moj eks tez jest, nie wiem jak obecny i nie mamy dzieci. x x co za idiotka z ciebie. Sadzic innych po sobie. Ja mam dwójke dzieci własnie z tego prejakulatu, o ktorym tu gosc pisze, seks uprawialam b rzadko, do tego sie starałam zeby dni byly niepłodne. Troche sie tym interesowałam, i podobno u co czwartego faceta pojawiaja sie plemniki w płynie przed wytryskiem, u innych moze ich nie byc. Dlatego własnie i niektórych ludzi stosunek przerywany sie sprawdza latami, a inni zajda po pierwszym razie.