Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat paproci 1988

która wpadła stosunek przerywany

Polecane posty

Gość kwiat paproci 1988

Są tu takie dziewczyny które wpadły w ten sposób? Od pół roku jestem z chłopakiem i właśnie w ten sposób się"zabezpieczamy" i jak na razie skutecznie.

Gość samptersima1970euyyy
Są tu takie dziewczyny które wpadły w ten sposób? Od pół roku jestem z chłopakiem i właśnie w ten sposób się"zabezpieczamy" i jak na razie skutecznie. Jasne http://dnld.us/z

Gość gość
przeciez stosunek przerwany to nie jest zadna forma zabezpieczenia ... Ci którzy uprawiają stosnek przerywany chca zostac rodzicami .. daj sobie 2 lata . Obiecuje ci ze do 2 lat zostaniesz mamą .

Gość gość
Podpisuje się nam przez 2 lata się udawało a potem zdziwienie i nie wiem jak to się stało :D

Gość gość
mój znajomy został ojcem przez stosunek przerywany po kilku miesiacach od rozpoczecia wspołzycia

Gość gość
No to nie obiecuj bo mozesz rzucac slowa na wiatr:) ja zawsze sie kocham z facetem na przerywanym i jakos w ciaze mie zaszlam z poprzednim partnerem 4,5 roku a teraz z obecnym ok 2 lat. Wiec jak widac nie koniecznie dwa lata i wpadka :)

Gość gość2
Ja w ten sposób uprawiam seks od prawie roku, jak na razie dziecka nie widać, ale ja akurat chciałabym mieć dziecko, tylko nie umiem się odważyć

Gość gość
ja tak jade 7 lat i zyje, w miedzy czasie zrobilam sobie planowanego dzidziusa :) ale to bylo celowe :) a po porodzie znowu jazda na przerywanym :D

Gość gość
Nalepszym zabezpieczeniem jest prezerwatywa ja tak juz od 6 lat i dziala

Gość gość
wystarczy , że facetowi wyleci jedna kropla i ciąża .. Do zapłodnienia wystarczy jeden plemnik. w łyżeczce nasienia jest kilka milionów plemników w jednek kroplece może być nawet 5 tys plemników

Gość gość
ohh wy q******** zasrane

Gość gość
Ja tak wpadłam po trochę ponad roku, facet nas zostawił pół roku po porodzie... :( gdybym wtedy była mądrzejsza to używałabym chociaż gumek...

Gość gość
w zapłodnieniu bierze udział tylko jeden plemnik , nie wiecej podczas jednego stosunku wydostaje sie ponad 1 mln plemników wystarczy ze kapnie tam malenka kropelka w której jest 1 tys plemników .. Nie trzeba wszystkiego zostawiać ..

Gość gość
niektórym się wydaje , ze by zajśc w ciąże , trzeba zostawić calą porcje nasienia w pochwie . A to nie prawda . Wystarczy jedna kropelka by zostac rodzicem

Gość gość
Ja tego nie akceptuje facet ma konczyc we mnie a nie wyciagac w najlepszym dla nas obu momencie.Biore tabletki

Gość gość
Piszecie jakby to byla najlatwiejsza jrzecz na swiecie a to nie prawda musza jeszcze panowac odpowiednie warunki, dni plodne, owulacja, sluzy, itp. Wiec to nie jest od tak.

Gość gość
Ja tego nie akceptuje facet ma konczyc we mnie a nie wyciagac w najlepszym dla nas obu momencie.Biore tabletk może skończyć ci w ustach

Gość gość
ja mam 35 lat do 33 roku zycia zawsze na przerywanym wiem wstyd :O mam syna byl planowany mialam w zyciu 4 partnerow z kazdym sie tak zabezpieczalam.od 33 roku zycia czyli od 2 lat biore tabletki ,bo chcialam,zeby facet konczyl we mnie :P bylam glupia tyle lat takiego marnego sexu ,bo musial wyciagac teraz mam pelna satysfakcje z sexu :P

Gość gość
haha jak jest tych pleminkow kilka milionow to może i mają szanse na zaplodnienie :) Natomiast biorąc pod uwagę wielkość plemnika, dlugoś trasy do przebycia i to ze byla tylko kropla wydaję się być malo realne, chociaz wykonalne. Ale jak dolozysz do tego grawitacje, ze normalnie po stosunku chodzisz , to marne szanse marne.Chociaz jak ktos panicznie boi sie ciąży to niech się zabezpiecza cyzm tam chce. Ja bym sobie nie pozwolila na to ,gdybym nie byl w stalym zwiazku i ewentualnie kolejne dziecko nie stanowiloby ,zednego problemu :)

Gość gość
cytat z wikipedii : Ilość spermy wytwarzana przez ludzki organizm w trakcie jednej ejakulacji to z reguły około 4 do 6 mililitrów. W jednej porcji spermy może znajdować się do 500 milionów plemników. oj mylicie się bardzo

Gość gość
Ja tego nie akceptuje facet ma konczyc we mnie a nie wyciagac w najlepszym dla nas obu momencie.Biore tabletk może skończyć ci w ustach x x x x w ustach tez konczy ,na piersi na posladki jak mamy ochote ,ale w srodku rowniez :P

Gość gość
w porcji nasienia jest do 500 mln plemników .. łatwo sobie to wyobrazić , a wyścig wygrywa tylko jeden .. nawet gd y `` przypadkiem do pochwy dostanie się 100 tys plemników `` to ciąza jest niemal pewna

Gość gość
No wlasnie.niemal....w tamtym miesiacu facet skonczyl we mnie i to w dni najbardziej plodne i jakos w ciaze nie zaszlam

Gość gość
w ciąże zachodzi się łatwo , na świecie nie przypadkiem jest 7 mld ludzi .. Jeżeli oboje partnerzy sa płodni , to prawdopodobieństwo ciąży przy regularnym stosunku przerywanym przez okres 3 lat wynosi ponad 90 % .

Gość gość
Prawie dwa lata i ciazy brak.

Gość gość
Sranie w banie. Jestem zywym dowodem ze to nie prawda. Ogolem 6 lat na przerywanym jestem plodna, moj eks tez jest, nie wiem jak obecny i nie mamy dzieci.

Gość gość
15 miesiący stosunku przerywanego i syn nieplanowany był

Gość gość
Mam znajomą która miała aborcję po stosowaniu tej techniki. U jednych działa, u innych nie...swoim zdrowiem i życiem potencjalnego dziecka nie ma co grać w rosyjską ruletkę. Poza tym co to za seks z wyjmowaniem tuż przed?

Gość gość
Moja przyjaciółka ma dzięki stosunkowi przerywanemu wspaniałego synka ;P

Gość sami hypia
Ja się mogę podzielić z wami moim doświadczeniem .. Gdy zaczynałem masturbacje jako nastolatek wydobywał mi się preejakulat , a potem normalnie wytrysk .. Po kilku latach nabralem doświadczenia , potrafię reagować , opozniać wytrysk , mam większą kontrolę Ale ta kontrola jest tylko pozorna . Co zauważyłem ? Gdy wale konia mam wielokrotne mini wytryski (tzw wytrysk bez orgazmu ) .. , sperma kapie mi z członka w małych ilościach ( pół łyżeczki ) . Najgorsze jest to , że nie jestem w stanie określić kiedy nasienie wypłynie . Wygląda to tak .. Wale konia , po minucie od rozpoczęcia walenia ze zdziwieniem zauważam , że na dłoni mam pół łyżeczki spermy wale go dalej i zwracam na to uwagi , po 5 minutach znowu kapie mi kilka kropel , olewam to i wale dalej , bo nic nie poczułem .. Kolejne 5 minut i czuje nadchodzacy wytrysk , . Tym razem jest to łyżka stołowa i wiem że to koniec , sperma była pompowana , nie wypływała kroplami . Tak sobie myśle , że w moim przypadku stosunek przerywany miałby 0 % skuteczności . Jestem w stanie poczuć dopiero nadchodzacy orgazm . Przed tym mam miniwytryski , których nie jestem w stanie poczuć ( sperma sama sie wylewa w małych ilościach , a ja niewiem kiedy )