Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessss21

życie nie daje mi powodu do narzekań

Polecane posty

Gość Agnessss21

Jestem bardzo młodą jeszcze (21 lat) dziewczyną. Swoim życiem pokazuję iż w tym kraju możliwe jest realizowanie się w pełni nie rezygnując przy tym z żadnego aspektu życia. Studiuję na bardzo trudnym kierunku, jakim jest matematyka wyższa (w tym roku rozpoczęłam ponadto studia elektrotechniczne). Czynię to z wielkim powodzeniem (stypendystka ministerialna, liczne wyróżnienia za badania w zakresie pól tensorowych, topologii różniczkowej itp.) Dbam przy tym o swoją urodę, która również mnie wyróżnia (176 cm wzrostu, szczupła sylwetka, długie nogi, śliczna buzia, kasztanowe oczy, długie blond loki) - dorabiam sobie od czasu do czasu jako modelka, w weekendy bywam na wybiegach w Mediolanie, Nowym Jorku czy Tokio. Realizuję się również jako wolontariusz w stowarzyszeniach kulturalnych, a także freelancerka programistyczna i dziennikarska. W wolnych chwilach śpiewam i gram na basie w zespole jazzrockowym, a także fotografuję i żegluję. Prowadzę udane życie osobiste u boku dużo starszego Artura, który pociąga mnie nie tylko fizycznie, ale też intelektualnie. Mówię biegle po angielsku, francusku, uczę się japońskiego i tureckiego. Generalnie jestem dowodem na to, że nie warto narzekać, tylko brać sprawy w swoje ręce i walczyć o swoje, budować swą pozycję życiową! Tego Wam też życzę.

Gość Agnessss21
Nie muszę ale chcę

Gość gość
Trochę to mało realne co napisałaś.

Gość Agnessss21
Jestem szczęśliwa i chcę się podzielić swoim szczęściem.

Gość Agnessss21
Dlaczego tak sądzisz ?

chyba nie znasz studentko definicji słowa dowód. Jedyne czego dowodzi twoje życie to umiejętność ustawienia się i głęboka naiwność

dlatego ze trzeba być kretynem aby sądzić ze twój osobisty sukces na jakiś wpływ na to co się dzieje na świecie. Niedługo cię kupią i zostaniesz ostatnia franca

Gość gość
Jesli to prawda, to pozazdroscic. Nie wiem dlaczego, ale uwazam ze tematy gdzie ktos podaje imię swojego faceta, to prowakacje ;)

skoro minister zdrajca narodu już teraz ci płaci to znaczy ze możesz mu się przydać. Poza tym nie grzeszysz głębia myśli być może ze względu na wiek ale wątpię. No i do masoneri tez cie nie przyjmą bos baba Heh. Takze zapomnij o szczytach. Zostaniesz co najwyżej szanowanym narzędziem

pola tensorowe, topologia różniczkowa. No proszę:) Moze przyjmą cie do cia albo nsa. potrzebują tam takich głodnych sukcesu "geniuszy" Będziesz podporą nowego ładu świata.

Gość Agnessss21
Widzę, że komuś tu ostro weszłam na psychę :)

Gość gość
Ładny tekst afirmacji. Spisze se :) De lał of atrakszon

tak bardzo ostro. Zastanawia mnie jak taki geniusz jak ty może sie czuć spełniony nie rozwiązawszy chociaż jednego problemu z dziedziny, którą się zajmuje. Tzn wiem, że to provo ale lubie takie scenki rodzajowe;)

Gość Agnessss21
A jednak tak jak myślałam.... :)

powinnaś teraz siedzieć z ołówkiem w garśc****alić szlugi i intensywnie mysleć. Miast tego piertolisz na kafe jaka jesteś cudowna. Nie wróży to dobrze twojej przyszłosci. Tzn jako matematyka. co do modelingu to mam na to wyjepane akurat.

"myślałam" Nie przesadzasz troche? anureksja nie idzie w parze z kondycją psychiczna:D

Gość Agnessss21
A ty co robisz na kafe ? Nie powinieneś zająć się pracą ?

Gość Agnessss21
Opowiedz mi więcej

Gość Agnessss21
Masz braki w czytaniu ze zrozumieniem ?

może trzaśnij jakiś wzór. z pewnością wiesz jak "napisać" odpowiednie symbol skoro zajmujesz sie również informatyką

agnessss21 Zaczynasz mnie rozczarowywać powoli. Naprawdę liczyłem na coś więcej niz niedokończone zdania, których końca sam sie mam domyśleć bo ty nie wiedziałas co napisać. MOże przewiało cie na żaglach, że tak niedomagasz?

Gość Agnessss21
Może trzaśnij się w łeb, co ? :)

nie podniecają mnie takie zabawy w pojedynkę:) Jak chcesz to mozesz mnie trzasnąć. Tylko nie przesadzaj:)

Gość Agnessss21
Niestety, nie mam zwyczaju bić osób niepełnosprawnych.