Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessss21

życie nie daje mi powodu do narzekań

Polecane posty

Gość nacjonalista1995
Koji si majmun retardirani,agnes,nmg da verujem :).Stvarno mislis,da si tako inteligentna i pametna devojka? Pogresno mislis.Ko ti si?Pusti,da odgovorim.Jesi nisto vise nego obican troll,koji lupeta gluposti i nema nikakvog pojma za matematiku i informatiku,sta je dokazao ovaj momak ,,game over''.

Gość Agnessss21
widzę, że wystarczy uderzyć w stół a jakieś nożyce zawsze się odezwą :)

nie mam pojęcia co tam brzęczysz ale nie podoba mi się, że umieściłeś mój nick na końcu

powiem ci szczerze, że rozmowa z nożycami jest o wiele bardziej inspirująca niż z tobą

Gość nacjonalista1995
Gdybyś rozumiał sens wypowiedzi,to byś się nie irytował tym,że Twój nick jest na końcu :).Agnes,niestety,muszę stwierdzić,że przegrałaś z gościem dyskusję,i to w żałosnym stylu.

nie mów tak To ją zabije i nie dostanie nobla a ludzkość pogrąży się w drugich mrokach średniowiecza

Gość Agnessss21
Echh te zawiść, co ona wyczynia z ludźmi... ;)

Gość nacjonalista1995
Zawiść?Nie sądzę :).Również studiuję na niełatwym kierunku i znam języki obce,ale w przeciwieństwie do Ciebie nie jest mi potrzebna dużo starsza bogatsza partnerka,na której mógłbym pasożytować i żyć za jej koszt :).A to,że nie potrafisz wypowiedzieć się merytorycznie w dziedzinie,w której rzekomo jesteś specjalistką,pogrąża Ciebie,nie twojego adwersarza.

mnie sie już bardziej nie da pogrążyć. Moja pogrążliwość dąży do nieskończoności

Gość Agnessss21
Czy nie mogę się po prostu podzielić swoim szczęściem bez bycia narażoną na złośliwości z waszej strony ? Czy to co opisałam to aż tak wiele ?

to może was zostawie samych STUDENCI i sobie podyskutujcie, który kierunek sie bardziej opłaca?

nie oprócz tego, że to bzdury, które nie trzymają się kupy...Brzydko mówiąc

Gość Agnessss21
Czy bzdurą jest też twoje życie ?

A denerwują mnie motywy, dla których, jak mniemam, sie tak produkujesz. tak więc postanowiłem cie zdemaskować żebyś nie zabiła kogoś podnosząc mu cisnienie

Gość nacjonalista1995
Może :). A jeśli egzystencja ludzka też jest bzdurą ,to co wtedy?Co z Twoich rzekomych osiągnięć?

Gość Agnessss21
To wielce szlachetne z twojej strony, a teraz udaj się na spoczynek.

w zasadzie nie mam po czym odpoczywać jesteś kiepskim adwersarzem. Co gorsza nie chcesz z jakichś nieznanych mi powodów zaprezentować nam tej swojej przewagi intelektualno moralnej nad resztą ludzkości. To zadziwiające

Gość Agnessss21
A dlaczego mam robić to o co mnie prosisz ? Dlaczego założyłeś, że mam przewagę intelektualno-moralną na resztą ? Proszę mi tu niczego nie imputować

Gość nacjonalista1995
Pewnie nie chce nas zawstydzać i upokarzać ,a to tylko dowodzi jej wielkiej wspaniałomyślności ,pokazuje,że posiada wielki rozum i gołębie serce,ponieważ nie chce pokazać nam,jacy przy niej jesteśmy tępi i ograniczeni intelektualnie.Wielka Ci chwała i cześć,Agnes!

Gość facecik27
ludzie nie bądzcie naiwni przecież to prowo jakiegoś gimbusa :P

dlatego, że jak coś chcesz udowodnić to zrób to do końca. Nie uczyli Cie tego? Taki dowód to żaden dowód a na wiarę niczego nie będę przyjmował. Więc albo k***a przeprowadź dowód według zasad jakich cie uczono albo stąd spiertalaj

Gość Hrabia Valcutascu
Droga Agnes, fajnie piszesz ale nijak sie to ma do rzeczywistosci. Albo masz zdolnosci literackie albo jestes chora psychicznie. W pierwszym przypadku gratuluje a w drugim przykro mi. Co do sukcesu to moglbym cos o sobie napisac (tak sie akurat sklada, ze jestem matematykiem) ale nie chce mi sie... Dlaczego? Ano dlatego, ze znam swoja wartosc i nie musze sie dowartosciowywac.

Gość Agnessss21
Niczego nie chcę udowodnić. Chciałam się tylko podzielić z wami moim szczęściem. Przepraszam, już nie będę.