Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KarinaV600

Nie wiem już co mam robić...

Polecane posty

Piszę tu bo nawet nie mam się komu wygadać :( mam siostre ale ją moje problemy nie za bardzo interesują. Zaczne od tego że mam 19 lat mam chłopaka z którym jestem prawie 2 lata (też jest z mojego wieku). Od pewnego czasu coraz bardziej zastanawiam się nad tym związkiem nie wiem czy to już przyzwyczajenie czy dalej miłość. Jest mi strasznie ciężko z tym wszystkim, chłopak zdradził mnie rok temu myślałam że jakoś się ułoży, że zapomne ale tak nie jest. Wiem że on sie bardzo stara i żałuje tamtego bo widać to. Wybaczyłam mu bo bardzo go kochałam, dalej kocham ale już chyba nie tak jak wtedy :(( Przez ten zwiazek straciłam nawet przyjaciółke z którą przyjaźniłam sie rok ponieważ mój chłopak jej nie "lubił" uważał że ona nam niszczy związek itp. a ja zeby ratować zwiazek ograniczyłam z nią kontakty. Kilka miesięcy temu byłam jeszcze pewna że chce spędzić z nim reszte życia, wiadomo on ma już plany że na zawsze bedziemy razem, chociaż wie o moich wątpliwościach. Mówiłam mu nie raz że potrzebuje przerwy żeby to wszystko poukładać ale nie, bo mu bardzo zależy bardzo kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie. Ja też go kocham ale mam coraz częściej jakieś wątpliwości co ja mam robić :( on nawet nie znajdzie sobie pracy i siedzi na utrzymaniu matki , żadne moje tłumaczenia nie docierają bo mówi że szuka ale nie nic nie ma. Nie raż mnie zranił że nie chciałam go znać ale jakoś wybaczałam przecież go kocham. Czasami się zastanawiam czy nie jestem z nim z litości bo on nawet potrafi się rozpłakać i prosić żebym z nim została że zrobi dla mnie wszystko . Ja już nie wiem co robić jestem załamana :(