Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile mnie oceniacie?

Polecane posty

Gość gość
wyróżniasz się, mógłbym cię mijać na ulicy, poprawiłby mi się humor :) póki co mijam same potwory :O

Gość gość
Hmm... Nie wiem jak Ciebie ocenić, bo może i brzydka nie jesteś, ale brak Twojej pewności siebie i szukanie aprobaty wobec obcych ludzi umniejsza tą ocenę... Dziewczyno, nie ocena ludzi, a to co sama myślisz o sobie sprawia, że jesteś wartościową osobą. Powodzenia.

Gość gość
Przeciętna uroda, ani brzydka, ani ładna.

Obiektywnie daję 8/10. Dziewczyna w miarę ładna, ale nie w moim typie szczerze mówiąc. Beznamiętna taka jakaś...

Gość gość
ladna

Gość zgadywajka222
Jesteś bardzo atrakcyjna - bo masz delikatne rysy twarzy, nie wulgarne, naturalny piękny uśmiech - mężczyźni dadzą Tobie wysoką notę, a od kobiet spodziewaj się niskiej noty :) A tak na serio to myślałam, że chodzi o wiek. Jak dla mnie 17-22 :) pozdrawiam

Gość gość
widzę subiektywne oceny (gustu), więc ja ocenię obiektywnie, zadbana i uśmiechnięta 9/10 + jeden za amplua :D

Gość gość
Jestem facetem i daje max 5, kompletnie nie mój typ, włosy fajne, ale oczy w ogóle mi się nie podobają, a to od nich dużo zależy.

Gość gość
Wyglądasz na 22 lata,oceniam na 9.

Gość gość
Dam sobie ręke uciąć, że te negatywne oceny biorą sie z zazdrości i z zawiści. Ja już oceceniałem ale nóż mi sie w kieszeni otwiera jak widze niektóre wpisy tutaj :O Świńska blondynka?! Miłośnicy ciapatych sie znaleźli. Won do Pakistanu jak sie wam europejki nie podobają!

Gość gość
Ja jestem kobietą i chociaż najbardziej podoba mi uroda Włoszek, to uważam, ze jesteś bardzo ładną dziewczyną. A na pewno masz wyjątkową urodę. 9/10 a może i 10.

Gość gość
slepi jestescie? jaka blondynka? ona jest ruda.

Gość gośćszarik
Widzę dużo złotego koloru...złoto jest w cenie, ropa jest w cenie, węgiel jest w cenie, widzę urody wielkie natężenie. Cenię ludzi którzy potrafią śmiać się także oczkami,to tak między nami.

Gość gość
max 5 moge dac