Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale kurfa dobry gulasz zrobilam

Polecane posty

Gość gość

z przepisu prostego jak budowa cepa , mam na jutro pyszny obiadzik tamtaramtatam

Gość gość
a ja zrobiłam pyszniutkie zimne nóżki drobiowe, a jutro na obiad kaczka :)

Gość gość
a u mnie jutro delicje faszerowany indyk plus bukiet warzyw na gotowanych na parze :classic_cool:

Gość gość
Jestem lepsza zrobiłam pierogi mam obiad na cały tydzień

Gość gość
zimne nozki tez dobre , ja jeszcze w miedzy czasie krupnik na skrzydelkach trzasnelam tak mnie naszlo dzisiaj , przejadly mi sie te makarony i chinszczyzna chyba dlatego :)

Gość gość
na caly tydzien pierogow natrzaskalas??

Gość gość
tak bede miala z głowy. Zawsze wracam z pracy i glowkuje a teraz mam problem z głowy ;)

Gość gość
ja takie robione obiady mam tylko w weekendy, no jeszcze w pon mam z niedzieli, tak to od wtorku do soboty gotowce,albo jedzenie na mieście niestety...

Gość gość
Zmarł moj maz . Od miesiąca nie gotuje, obiady przysyła mi przyjaciółka . Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :(

Gość gość
nie przejecie sie tymi pierogami? :) hej ja tez mam takie obiady tylko w weekendy

Gość gość
Ja dzis ugotowalam zupe pomidorowa, bedzie jeszcze na jutro, zrobie kotlety z piersi kurczaka i surowke, maz prowadzi bary, restauracje zawsze cos przynosi, ale ja lubie cos ugotowac

Gość gość
Kobiety ktore macie tylko obiady w weekendy, mozecie np ugotowac duzy gar wywaru rosolowego a nastepnie odlewac mniejsze porcje i robic zupy, np kalafiorowa wystarczy dodac rozyczki kalafiora kilka ziemniakow pokroic w kostke ugotowac aby bylo miekkie, mozna zaprawic smietana i gotowa, lub ogorkowa zetrzec na tarce kilka ogorkow kwaszonych wczesniej dodac kilka ziemniakow , jak juz beda miekkie dac starte ogorki , mozna doprawic i gotowa, czy pomidorowa dodac przecier czy koncentrat pomidorowy , mozna doprawic smietana czy naturalnym jogurtem, ugotowac makaron i juz, lepsze zupy niz na suchych produktach, czy chemicznych ze sklepu gotowcach

Gość gość
dziekujemy za dobra rade

Gość gość
gulasz robie w proporcji 50% psina, 50% kocina czasem gołębia dodam