Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExPj

Nie jest gotowa na mnie

Polecane posty

Gość ExPj

Witam, nigdy nie pisałem na tego typu stronach, lecz chciałbym usłyszeć kilka rad. Ponad miesiąc temu poznałem ją przez internet. Pisaliśmy jakiś czas i postanowiliśmy się w końcu spotkać. Nie mieszka ona w moim mieście, ale mimo to pojechałem do niej. Spotkanie wypadło tak, że postanowiliśmy ze nastepnym razem ona odwiedzi mnie. I tak minęły 4 randki. Na czwartej doszło do pocałunku.Każdy pomyślałby, że wszystko jest okej i niedługo mozemy zostać parą. Ale nic z tych rzeczy. Po randce przestała się odzywać, a po 3 dniach napisała, że nie będzie utrzymywała ze mną kontaktu bo nie jest gotowa na mnie. Teraz kilka wg mnie znaczących faktów: 4 miesiące temu zakończyła ponad 3 letni związek; kilka razy powtarzała, ze nie chce wszystkiego "za szybko", bo myśli o nas poważnie. Chciałem się z nią spotkać by porozmawiać. Nie chciała, lecz napisała że jak będzie gotowa to się spotka. Co mam robić? Minął już prawie tydzień. Wiem, że trzeba więcej czasu ale nie chcę czekać. Czy myslicie, ze mogę wymusić spotkanie, napisać? Prosiła bym się nie odzywał. Jej przyjaciółka twierdziła, ze moze zareagować alergicznie na próbę kontaktu, ale myślę że polubilśmy się i codziennie mam ochotę do niej napisać. Mogę też do niej pojechać, zaprosiła mnie już raz do siebie, choć nie chcę bym wyszedł na desperata jakiegoś. Nie bylismy parą, jak mi napisała i nie musi mi się tłumaczyć. Czekać, czy walczyć? PS. NIe jestem z gimnajum. Oboje mamy po 21 lat, lecz nigdy takie cos mi się nie przytrafiło.

Gość gość
4 m-ce to za mało czasu, zeby wchodzić w kolejny związek. Myślami jest sie jeszcze w przeszłości, albo jeszcze nie przeszła złość. Poczekaj, daj jej czas. Byc moze dla niej jest po prostu za wcześnie.

Gość miedzygalaktyczny mors
to se podumaj na co ty jestes gotowy a na co nie stopka: miedzy wodka a zakaska jest zwykle malo czasu

Gość ExPj
Więc mam po prostu czekać. Tak zrobię, lecz nie wiem jak długo to może trwać, a brakuje mi pisania z nią. Wiem też ze nie o mnie tu chodzi. Co do zapoji.. powiedziałem jej że nie oczekuję od niej tego do czasu aż będzie gotowa(tu mógl być błąd). Nie pisać do niej czysto przyjacielsko? A co jeśli nie będe pisał miesiąc i okaze się że po tygodniu czekała aż napiszę ;)?