Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek12

byly mąz bedzie mial dziecko

Polecane posty

Gość smutasek12

mam dola jakiegos,po rozwodzie juz 5 lat,corke ktora mam z bylym mezem wychowuje z narzeczonym a on bedzie mial dziecko z inna,bylam dlugo z bylym od czasow szkoly,wiele razem przezylismy,mysle czasem o nim,moze go kocham dalej?

Gość gość
Sory ale glupia jestes,5 lat minelo a ty sie zadręczasz bylym mezem mając narzeczonego? On ulozyl sobie życie z inna kobieta,kocha ja,ona urodzi mu dziecko, a ty masz narzeczonego który napewno cię kocha i nie zasluguje by byc zapchaj dziura po twoim mężu,wez sie ogarnij bo nie będziesz szczęśliwa.

Gość smutasek12
ja wiem jak to wyglada,ale ja nigdy tak naprawde o nim nie zapomnialam,tyle przezyc,wspolni znajomi,szkola,slub 7 lat razem,ma ktos podobna sytuacje?

Gość gość
a czemu sie rozwiedliscie?

Gość gość
Trzeba bylo sie nie rozwodzić,jedynie to szkoda mi twojego narzeczonego,daj facetowi żyć,niech spotka kogos kto na niego zasluguje, wychowuje twoje dziecko,myśli ze go kochasz a ty wzdychasz do exa,brak slow.

Gość gość
twój były juz Cie nie kocha a Ty jak ostatnia frajerka zyjesz przeszłoscia, mało tego krzywdzisz narzeczonego, obudz sie zanim zostaniesz sama

Gość gość
ty masz narzeczonego i twoj byly maz tez kogos ma wiec daj zyc kobieto. Trzeba bylo walczyc jak byl czas teraz juz po sprawie i koniec.

Gość smutasek12
rozwiedlismy sie bo mnie zdradzil i odszedl do innej wlasnie do tej co beda mieli dziecko,wiem jak to wyglada ale czasem jest trudno sie z tym pogodzic

Gość gość
no trudno trudno ale takie zycie , masz je jedno wiec nie trac energii i czasu na rozpamietywanie