Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce wszystko jest źle, Polski się już nie da naprawić!

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie coś pozytywnego o naszym kraju, bo zwariuję! Np. coś dobrego o rządzie, wymieńcie jakiegoś godnego zaufania polityka, opowiedzcie, jak Wam jest w Polsce dobrze! Bo to co ciągle o Polsce słyszę, sprawia, że jestem coraz bardziej przygnębiona i albo zwariuję, albo stąd wyjadę.

Gość gość
Mazury są piękne :-)

Gość gość
nie bo nie ma dobrej woli w polityce rozgrywają tylko prywatne wojenki i patrzą na czubek swojego nosa a nie liczy się dla nich kraj a ten rząd który jest aktualnie to totalna prowizorka

Gość gość
To wyjeżdżaj, kogo to obchodzi? Twój wybór.

Gość gość
Powiem Ci tak kochanie...Nie ma już że Polska, Węgry, Niemcy, Grecja-Kiedyś mogłaś sobie tak myśleć jako spragniona zachodu, ale dziś zostaje już tylko światowa polityka Polska i Polacy nie mają już wpływu na to co się z nimi stanie...

Gość gość
A w Danii z sondaży wynika, że ludzie w większości ufają politykom - u nas też tak powinno być! W cywilizowanych krajach ludzie nie palą opon, nie wychodzą na protesty, nie rozbijają miasteczek namiotowych, umorusani górnicy nie zjeżdżają się do stolicy. W cywilizowanych krajach rządy jednej partii/koalicji trwają po dwie kadencje z regularną zmianą na dotychczasową opozycję i partie polityczne pozostają te same, rzadko kiedy powstaje jakaś nowa. Ja, gdy jestem ankietowana, zawsze odpowiadam, że jestem zadowolona z pracy rządu i głosuję zawsze na obecnie rządzącą partię (żeby przyczynić się do stabilizacji sceny politycznej w Polsce). Nigdy nie byłam na strajku, proteście ani demonstracji. Gdyby było więcej ludzi takich jak ja, Polska byłaby lepsza. A nie ciągle to narzekanie, marudzenie itp.

Gość gość
23:59 ty żeś głupia i ciemnogród a my światli ludzie wiemy że nasz rząd zły i nie z polski !