Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos zna sie na rynku forex?

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam inwestowac na forex czy ktos ma jakies merytoryczne rady

Gość gość
w tych niepewnych czasach nie boisz sie inwestowac? szacun 🖐️

Gość gość
Jak masz kasę do przepierd... to baw się dobrze

Gość gość
Nigdy nie ma dobrego lub zlego czasu na inwestowanie moga byc tylko nietrafione inwestycje.

Gość gość
Swietna rada typu lepiej wyrzuc kase w bloto

Gość gość
Ale powaznie czy ktos probowal swoich sil na forex

Gość gość
Ja próbowałem, ale mnie wyrzucili bo zrobiłem z wykresów takie disko, że zbankrutowało kilka państw trzeciego świata i dwa europejskie.

Gość marysia8383
Jeżeli jesteś w temacie i nie jesteś bardzo początkująca, to polecam konferencje LiveTradingDay na temat giełdy i forex. Z tego co wyczytałam na ich stronie http://livetradingday.pl Birger Schaefermeier jest jednym z najlepszych traderów na świecie. Jest to w pełni transparentne szkolenie, Birger pokazuje transakcje na żywym rynku i prawdziwym rachunku o wartości 1 mln euro. Dodatkowo można zabrać swój komputer i wykonywać transakcje razem z Birgerem.

Gość gość
ja uważam że lepiej inwestować niż siedzieć bezczynnie. Ja handluję na forexie głównie na giełdzie walutowej i surowcowej, a korzystam z platformy mforex.pl , bo mają nabardziej jak dla mnie czytelne analizy rynków - kto nie ryzykuje nie jedzie!!!

Gość gość
Wybierz dobre podręczniki lub poczytaj na fachowych stronach i nie sugeruj się pseudoradami na forach od nieudaczników, i koniecznie wybierz wersję demo na wybranej platformie - inaczej działasz na MM-ie, a inaczej na ECN-ie. Sam też zaczynałem od demo na modelu ECN i wybrałem platformę mforex.pl, i póki co bilans mam na plusie

Gość gość
potwierdzam, też zaczynałem od demo na mforexie.pl, teraz gram na walutach głównie chińskich i jest ok i wcale nie trzeba zaczynać od wielkich kwot, wystarczy stówka

Gość kalinowamaja
Jeśli nie masz doświadczenia to niewiele ci chyba pomoże. Ja bym zainwestowała w sprawdzone sygnały. Takie oferuje firma http://www.debarex.pl. Zawsze to pewniejsze niż strzały w ciemno.

Każdy kiedyś zaczynał - nie od razu staniesz się doświadczonym traderem :) nikt nie wspominał o platformie Easy Forex, a to bardzo dobry przykład platformy, na której można się nauczyć. Materiały do nauki można bez żadnego problemu znaleźć na stronie internetowej tego brokera. Zanim zajrzy się na stronę warto wiedzieć, że to czym Easy Forex wyróżnia się na tle konkurencji to gwarantowany stop loss, który ochroni przed negatywnym bilansem konta, a to przecież jedna z najbardziej istotnych rzeczy.

Gość gość
Tak, mozna tak powiedziec. Siedze w tum od dluzszego czasu i mysle, ze sie znam. Sporo zależy od wyboru dobrej platformy. Osobiscie najbardziej polecam mforex.pl, sporo juz tam wygrałem, głownie na ropie.

Gość Karol

Planuje zapisac sie na szkolenie w fraktal trader, podobno szkolenie jest bardzo ciekawy, znalazlem troche ciekawych opinii, ktos sie orientuje ; ) ?