Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zydoweczka00

Mam żydowską urodę..

Polecane posty

Gość zydoweczka00

Autentycznie, ciemne oczy, ciemna karnacja(ale nie taka brązowa tylko ładny odcień) oprawa oczu czarna,włosy ciemny brąz...Nos troszkę garbaty. Na ulicy nie biora mnie za Polkę. Koleżanki zazdroszczą i wpadają w dołek, że one sa takie nijakie. Tylko żydzi mogli być u mnie w rodzinie. Żadnych innych południowców.

Gość gość aj waj
A czy Polak o ciemnych włosach, oczach, ale o jasnej skórze miałby u Ciebie? :classic_cool:

Gość gość
tia a ja pracuje w agencji towarzyskiej :classic_cool:

Gość gość aj waj
szansę*

Gość gość
ohyda, nie znoszę takiej urody

Gość zydoweczka00
Pewnie, akurat podoba mi się jeden facet o takiej urodzie :) Ja mu też się podobam ale.... no właśnie :) Nie możemy się coś zgrać.

Gość zydoweczka00
No to chyba tylko Ty. Mi każdy powtarza jaka to ładna jestem, do pracy zawsze mnie przyjmują z marszu czy to na handlowca czy do biura... pomaga mi to w życiu.

Gość gość aj waj
Uff, skoro nie możecie się zgrać to jeszcze nic straconego! Zapomniałem jeszcze dodać, że mam zarost, ale nie taki jak u rabinów. No i pejsów też nie mam :classic_cool:

Gość zydoweczka00
I całe szczęście:P

Gość gość aj waj
Ale za to lubię wieczorami czytać z wypiekami na twarzy i interpretować Talmud :classic_cool:.

Gość gość
to piękna Dziewczyna jesteś. i ciesz się , że nie masz tej pszenno-buraczanej słowiańskiej niczym świńska skóra urody . różowiutka świnka w pryszczach to słowianka i te niebieskie tęskniące za rozumem ślepia

Gość zydoweczka00
Jest duże podobieństwo, powiedzmy że 80%

Gość gość aj waj
Dokładnie. Też nie lubię typowej słowiańskiej urody i w ogóle nie lubię blondynek. A kobiety o żydowskiej urodzie wyglądają na kobiety z pazurem i charakterem :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 135
jeżeli o mnie chodzi to ja nie lubie brunetek dla mnie górą są szatynki mogą też być blondynki , ale preferuje szatynki a brunetki i rude odpadają

Gość gość aj waj
Piękna żydówko, wracaj! Nie zostawiaj nas samych :classic_cool:

Gość zydowka24
Hmm zastanawiam się skąd ta uroda, musiałam mieć jakichś przodków żydów ...

Gość gość
Akurat Żydzi mieszkający w Polsce nie mięli bardzo ciemnej karnacji. Mogłaś wymieszać się również z Gruzinami na przykład. Większość Polaków ma jakieś Żydowskie korzenie. W mojej rodzinie też byli Żydzi i mama ma typowo Żydowskie rysy twarzy, ale jasną cerę i szare oczy.

Gość gość
gość dziś Akurat Żydzi mieszkający w Polsce nie mięli bardzo ciemnej karnacji. Mogłaś wymieszać się również z Gruzinami na przykład. Większość Polaków ma jakieś Żydowskie korzenie. W mojej rodzinie też byli Żydzi i mama ma typowo Żydowskie rysy twarzy, ale jasną cerę i szare oczy. x co to jest ze ostatnio slysze teksty że większość polaków ma zydowskie korzenie:-O To bzdura, były robione badania genetyczne z których wynika że domieszke semicką ma 8-10% ludności w Polsce. O wiele wiecej mamy skandynawskiej, bałtyckiej i niemieckiej, w takiej kolejności

Gość gość
Twoim zdaniem co dziesiąta osoba mająca żydowskie korzenie to nie jest dużo? :D

Gość gość
nie wiem czy 10% to dużo czy mało ale chodzi o slowo "większość":-O Skad takie debilne mity sie biorą:-O

To powinnaś być dumna. Masz urodę semickiego nadczłowieka, zresztą też mam taką urodę tylko, że nie mam garbatego nosa.

@wredny małpiszon Zazdrościsz jej semickiej urody. ''Żyd to buc''? XDDD Żydzi są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Tłuc to można aryjskich goi.

Gość Pan Norunki
Akurat w Polsce Żydzi mieli oczywiście semicką urodę, ale ta populacja także posiadała geny wszystkich narodów u których mieszkała w różnych epokach, także słowiańskie. Poza tym Żydzi ze Wschodniej Europy, zwłaszcza rosyjscy wymieszali się z azjatyckim tureckim narodem Chazarów, którzy byli mieszańcami żółtych ludzi podobnych do Kazachów z Kaukazami. Z tego wynika, że Żydzi są mieszańcami, a jeszcze w Starożytności posiedli geny Sumerów, mających wspólne korzenie z Tybetańczykami. Oczywiście Polacy wyznania rzymsko-katolickiego generalnie mają słowiańską urodę, ale z racji obecności w Polsce właśnie Żydów, Tatarów, Karaimów (to też potomkowie tureckich Chazarów i Połowców, zresztą też wyznają religię judaistyczną, ale bez Talmudu), Ormian, ugrofińskich Węgrów wielu z nich ma azjatycką, semicką, kaukaską, ugrofińską lub podobną urodę. Trochę inne procenty genów, ale musiało się to przenikać.