Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKarolina

Cyfrowy Polsat i Opłata

Polecane posty

Gość gośćKarolina

Cześć. Moj brat mieszka za granicą i mam mu zapłacic rachunek za telewizje w CP. Niestety nie mam mozliwosci otrzymanie teraz od niego numeru karty dekodera zeby zapłacic internetowo w ICOK. Moje pytanie: w jaki inny sposob ureguluję ten rachunek? Może Wy macie CP i regulujecie go inaczej niz internetowo. Pozdrawiam.

Gość gość
wystarczy ze wpiszesz imie i nazwisko brata i tyle

Gość gośćKarolina
Byłam wczoraj w salonie i mówili ze nie pobierają opłat :( A na ICOK musze podac numer karty dekodera zeby sie zalogowac. Znowu zeby dokonac przelewu potrzebuje ich numeru konta, ktorego nie moge znaleźć.

Gość gość
tylko idioci lemingi placa za polsat pseudo cyfrowy :) wywal to do smietnika i ogladaj na satelicje skierowanej na poludniowy zachod ponad 180 darmowych programow

Gość gość
Napewno macie umowe a tam jest podany nr rachunku, a jak juz masz nr rachunku to na kazdej poczcie mozna zaplacic, lub tel do cyfrowego polsatu zadzwonic podac dane i poprosic o nr rachunku podam ci nr tel stacjonarny801080808, tel kom 222127222 lub 699002222

Gość gość
A ja mieszkam za granica i opłaty robię raz na pol roku z gory ale właśnie minol mi termin a nie wybieramy się do Pl i teraz nie wiem jak zapłacić.

Gość gość
nie placic nic wam nie zrobia po 3 latach przedawnienie i sprawa czysta jak lza wiem bo bo tak zrobilam i tunera nie oddalam tylko wywalilam do smietnika a mieszkam w UK ;)

Gość gość
No ale ja chce oglądać to jakoś muszę zapłacić