Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie chce kolejnego dziecka!

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego, że pierwsze urodziłam mając 17 lat, rzecz jasna była to wpadka, ale z pomocą rodziców moich i jego udało mi się pogodzić macierzyństwo z nauką i zaliczyłam liceum, zdałam maturę, po maturze wzięliśmy slub, on chodził do pracy, ja zajmowałam się dzieckiem, ale po roku oddałam dziecko do żłobka i poszłam na studia, skończyłam studia, uzyskałam tytuł magistra, moje dziecko było już odchowane, szło do pierwszej klasy, przeprowadziliśmy się z małego domku do mieszkania w bloku ale w większym mieście i tu powstał problem bo byłam w kolejnej ciąży, w skrócie, później urodziłam jeszcze 2 dzieci, w sumie aktualnie mamy 4 dzieci, najstarsza córka ma 13 lat, najmłodszy synek 3 lata. Ostatnio kochając się z mężem on założył gumkę ;/ pytam po co to komu a on, że tak będzie lepiej, zrobiłam mu karczemną awanturę czy przypadkiem nie był u prostytuki i się nie zaraził czymś, a on że nie zdradził mnie nigdy a gumka jest po to by nie imeć więcej dzieci!! do tej pory cieszył się z każdego, a tu nagle problem...mówi odczekajmy trochę, tylko na co ja mam czekać? mam 30 lat i zegar biologiczny tyka, za 10 lat nie będę już rodzić dzieci, na co on liczy??

Gość gość
a chciałabym być matką-rekordzistką

Gość gość
madry facete, a ty co przyrost naturalny wpolsce chesz zwiekszyc!!! STUKNIJ SIE W GLOWE W DZISIEJSZYCH CZASACH DZIECI masz juz 4 sztuki na co ci 5 dziecko???NIE POWAZNA JESTES

Gość gość
rekordzistką? czy 5 dzieci to jest rekord ? może w Finlandii albo Niemczech ,w Polsce 5 dzieci to tak akurat, nie za dużo nie za mało , słyszałam o kobiecie co ma 14 dzieci, to jest rekord, nie zamierzam się z nią prześcigać

Gość gość
Dziewczyno, chyba masz cos z glowa,4 dzieci i jeszcze bys chciala , ja cie podziwiam ze po pierwszym wogole jeszcze chvialas , rodzac w tak mlodym wieku, ja mam jedno owszem zastanawialam sie nad drugim ale moj maz narazie niechce dziecko ma 6 lat, jesli nie bede miec w ciagu 2 lat to dam se spokoj bo tez skonczylam 30

Gość gość
A pracujesz na te dzieci ? Musicie być bardzo zamożni skoro stać was na odchów ! Podziwiam i tak ;-)

Gość gość
MAZ poracuje od 6 rano do 22 godziny zarobi napewno na ta bande glodomorow !!!!

Gość gość
o proszę jaka mamuśka do przodu, 30 lat 4 dzieci, studia pokończone, faktycznie nie do z***bania jesteś, weź sobie może rusiego chłopa, jak malo jednego to dwa, albo niech ciebie stary twój w dzień zaprzęgnie do pługa a na noc przyprowadzi co ze trzech chłopów,

Gość gość
papież powiedział 3 - 5 to królica ma

Gość gość
marna prowo

Gość gość
Czy dziś na forum nie ma przyzwoitych tematów? Same PROWOKACJE! Małolaty siedzą przy kompie i zmyślają idiotyczne posty!

Gość gość
prowo