Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie kopnął

Polecane posty

Gość gość

Siedziałam na kafe cały dzień,wymyślałam różne prowokacje,więc wiadomo nie miałam czasu zająć się dzieckiem.Siedział becząc nieprzebrany i tarzał sie po podłodze rozbryzgując kupę z pieluchy i babrzącsie w niej.Na szczęscie po paru godzinach osłabł z głodu,a ja zmęczona wymyślaniem tematów na kafeterii postanowiłam wziąć kąpiel,po tak ciężkim dniu należało mi się prawda?No i leżałam,ciesząc sie tą chwilą relaksu,aż przyszedł mąż.I co?Zamiast zaczekać aż się zrelaksuje do końca i wypocznę wreszcie,zrobił mi awanture że dziecko i pokój cały w g*****e ubabrany i że mały z głodu nieprzytomny.Wyobrażacie to sobie?Ja do teraz uwierzyć w to nie mogę.Czy on myśli naprawdę że tematy na kafeterii wymyślają się same?A teraz najlepsze-przebrał i nakarmił małego,i wiecie co?Nie dał mu tych tabletek nasennych które ja mu daje regularnie,żeby spał całą noc i żebym się wyspała odpowiednio aby mieć siły na wymyślanie kolejnych prowokacji na kafeterie!!!!Mysle ok-cały dzien sie małym zajmowałam to i jakoś znajde siły by mu dać te tabletki choć zmęczona byłam nieziemsko bo przecież przerwał mi relaks w wannie.I wiecie co?Jak on zobaczył że chce mu dać te tabletki zrobił oczy jak pięciozłotówki,szczęka mu spadła do ziemi,a potem wziął rozpęd i tak mnie kopnął że odbiłam sie od ściany aż zrobiła się w niej dziura:(I pytanie co mam teraz zrobić?Mam już dość wszystkiego,nie dość że haruje w domu od rana do nocy a on dac dziecku głupich tabletek nie umie to mnie jeszcze kopie:(Co ja mam zrobić,pomóżcie:(

Gość gość
Nikt nie poradzi?:(

Gość gość
To prowo akurat w tym przypadku nie udało Ci sie

Gość gość
Niestety, ani trochę nie śmieszne. Kiedyś to były na kafe podszywy i prowokacje, a teraz... porażka 🖐️

Gość gość
Ja rozumiem, że ferie się zaczeły, ale musisz mieć strasznie nudne życie i kompletny brak znajomych skoro jesteś w stanie wymyślić coś tak żałosnego :) Współczuję Ci.

Gość gość
haha z******te:)