Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pioterk ejfujhnwefowefjio

Gdzie spotkać miłość

Polecane posty

Cześć, mam 26 lat. W sumie nigdy nie byłem w żadnym związku. Coraz gorzej czuje się w samotności. Dostaje szału kiedy muszę kolejny dzień, weekend, kolejną chwilę spędzać w te sam sposób. Jestem coraz bardziej wrażliwy chciałbym dać komuś czułość i ją od kogoś dostać. Zacząłem myśleć o tym, że chciałbym mieć dziecko. Zastanawiam się jak to zrobić żeby kogoś znaleźć. Nie mam problemów z rozmawianiem z ludźmi, ale z kwestiami "damsko-męskimi" sobie jakoś nigdy nie radziłem. Ze szkoły żadnych doświadczeń nie wyniosłem. Macie jakieś rady,co zrobić ? :)

Gość gość
ja poznałam swoją miłość przez internet :D

Gość gość
Są strony typu sympatia.pl czy badoo.pl , trzeba próbować też w ten sposób ;))

Gość gość
dokładnie, ja na badoo poznałam, założyłam konto spontanicznie i już miałam usuwać, bo nikt mądry nie pisał, aż trafil się wyjątek :)

Gość gość
Generalny problem z kobietaqm z badoo czy sympatii jest taki że bronią sie rękami i nogami przed spotkaniem ;p

Nie mam żadnych doświadczeń więc zapytam. Czy na tego typu portalach można spotkać kogoś interesującego ? Szukam kogoś normalnego, wrażliwego. Słyszałem od znajomych o różnych wpadkach związanych z ich próbami poznawania kogoś w ten sposób. Dodam w sumie, że lwia część moich znajomych też jest samotna.

Gość gość
wszedzie

Gość gość
na czatach mozna poznac.

Gość gość
na czatach poznalam bardzo duzo facetow

Gość gość
-dokładnie, ja na badoo poznałam, założyłam konto spontanicznie i już miałam usuwać, bo nikt mądry nie pisał, aż trafil się wyjątek usmiech.gif -a po co ktos madry ma pisac do debilki?zastanow sie.....na BADOO nie ma madrych ludzi

Gość gośćććććććććć
w zasadzie mozna spotkać ją wszędzie. Ja poznawałam swego czasu dużo ludzi w Internecie ( randki.pl itp) na czatach też można czasem poznać fajne osoby, a swoją obecną miłość poznałam na dyskotece :D

Mi nie zależy na kimś kogo będę "kochał przez internet". Kiedyś poznałem pewną osobę na tym forum. Rozmawialiśmy przez gg przez ponad rok. Zakochałem się w wizji tej osoby, potem nagle ta osoba przestała się odzywać gdy zacząłem mówić o ewentualnym spotkaniu. To bolało. Można powiedzieć, że to było moje pierwsze "zakochanie". Nie chcę powtórki z rozrywki. Po prostu nie chce żeby moje życie było pustką zapełnianą przez rzeczy błahe, które muszę zastępować kolejnymi "zapełniaczami" żeby nie ujrzeć prawdziwej pustki.

Ja dyskotek raczej nie lubię. Chodzę na siłownie, ale nie jest to dobre miejsce. Wszyscy ze słuchawkami na uszach :). A teksty, ze dziewczynę mogę poznać wszędzie i że wystarczy czekać, słyszałem już w wieku 19 lat. I co ? Nic. Bez akcji nie ma reakcji, jak to mówią. :) Pewnie w moim wypadku będzie net jakimś rozwiązaniem. Muszę ogarnąć te portale ;)

Gość gość
do debilki powiadasz? a ja myślę, że tylko debil obraża innych ludzi, nawet ich nie znając :) pozdrawiam i życzę poznawiania samych mądrych ludzi :)

Ja nie szukam profesora uniwersytetu tylko kogoś normalnego. Oczywiście chciałbym mieć o czym pogadać z kobietą, którą być może poznam kiedyś :) No nic będę spadał. Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł komuś powiedzieć "kocham cię" i poczuć to całym sobą ;) dobranoc

Gość gość
Po Twoich wypowiedziach widać, że bardzo mądry i poukladany z Ciebie mężczyzna... ;) W odróżnieniu od innych osób, które się tu wypowiadaly, proponowalabym najpierw rozejrzeć się wokół siebie, pewnie jest obok jakaś ciekawa kobieta... Internet to ostateczność... dobrze radzę, z własnego doświadczenia... Nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz, ale pozdrawiam, Stokrotka