Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo mi smutno

Polecane posty

Gość gość

Od ponad godzinę siedzę i płaczę z bezsilności. Jest mi źle i czuję, że jestem złym człowiekiem, złą przyjaciółką. :(

Gość gość
dlaczego

Gość gość
przyjaciółka zostawiła mi pod opieką syna, bo musiała pójść do dentysty, a ja głupia uwiodłam go i uprawiałam z nim wyuzdany seks na jeźdźca

Gość gość
Napiszę od początku. Poznałam dwa miesiące temu chłopaka. Bardzo mi się spodobał, ale tak się złożyło, że wpadła mu w oko moja przyjaciółka. To też sprawiło, że nie podejmowałam żadnych kroków i tłumiłam wszystko w sobie. Chciałam o nim zapomnieć i nawet nie chciałam za bardzo się widywać, ale okazało się, że chce się ze mną kolegować. Kiedy przyjaciółka dała mu kosza, byłam pierwszą osobą, która była przy nim i pocieszała go. Myślałam, że o niej zapomni i że w końcu zobaczy, że jest kobieta, której na nim zależy. Niestety od wczoraj widzę, że tak nie jest. Mówi mi już nie tylko o niej, ale i o innej, poznanej na portalu randkowym dziewczynie. A ja cierpię. Czuję się do niczego. Źle się czuję też w stosunku do przyjaciółki. Niby ona zachowała się bardzo fair, kiedy powiedziałam jej, że jest mi bliski, ale niestety, odkąd ten chłopak pojawił się w naszym życiu, czuję się od niej gorsza i wszystkiego zazdroszczę. Jest mi przykro z tego powodu, bo zawsze cieszyłam się z jej sukcesów, jak i ona z moich, stąd też czuję się złą przyjaciółką i człowiekiem.

Gość gość
19:55 Hehe, kocham Cię za tego posta :D

Gość gość
Proszę nie zwracać uwagę na podszywające się pomarańczki.

Gość gość
I tak to wygląda. Jestem przybita i nie mam już siły. Tak bardzo mi źle i nie wiem, jak to zmienić. Mam już porównywania się z przyjaciółką i sytuacji z kolegą.

Gość gość
Proszę o wypowiedzi. Bardzo mi zależy na rozmowie. :(

Gość gość
Widzę, że nie uzyskam tutaj pomocy... :(

Gość gość
Idź na siłownię i poćwicz, bo na dzień dzisiejszy rzeczywiście jesteś od niej gorsza. Musisz włożyć pracę w to żeby być lepszą. A faceci rozliczają z wyglądu, a nie z dobrego serca. To jedyna mądra rada jaką tu możesz uzyskać.

Gość gość
Kiedy akurat jest tak, że ja pod względem wyglądu stoję od niej wyżej. Tutaj chodzi o coś innego.