Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna30

Prezent dla faceta na Walentynki :)

Polecane posty

Gość belladonna30

Mam 30 lat. Spotykałam się jakiś czas temu z facetem który za mną ganiał, mówił że bardzo kocha, starał się. Jednak nie pasował mi ten związek ponieważ nie zapewniał mi materialnie tego co mój ex z którym obecnie jestem więc się go pozbyłam m.in. wysyłając mu moje rozbierane zdjęcia z moim ex aby sobie pomyślał że jestem wredna i się odkochał. Jednak on wtedy mnie wyzwał czym pokazał że jego miłość byłą pseudo i mnie obraził. Mój ex pomimo że mnie kilka lat zdradzał i nie mówił prawdy bo taki ma charakter, to mnie nigdy nie wyzwał i zawsze był taktowny. Co do tych zdrad to w sumie tak się bawił tylko. Powiedział że tamta z którą mnie zdradzał kilka lat nic nie znaczyła, że bał się mi powiedzieć wcześniej i że chce być ze mną. Więc jak został ze mną to znaczy że mnie wybrał. I zapewnia mi materialnie więcej niż tamten , więc w zamian staram się aby był zadowolony :) Idą walentynki i już zaplanowałam jak sprawię mu przyjemność robiąc z nim o wiele gorsze rzeczy :) Jednak chcę się jakoś odegrać na tym zakochanym wielce i wymyśliłam, że wyślę mu jak wtedy rozbierane zdjęcia z Walentynek jak będę robić różne o wiele gorsze rzeczy z moim ex czyli obecnym :) Myślicie że go to zaboli? Z tego co wiem jak mu wtedy wysłałam to cierpiał i skamlał ze go zraniłam hahaha co za mięczak. Mój obecny to jak mu wysyłam swoje zdjęcia rozbierane się cieszy a nie mówi że go zraniłam. To twardziel, a nie jakiś zakochany mięczak!! A tamtego to trzeba aby trochę zmężniał nie sądzicie :) kilka moich zdjęć z obecnym i jakiś dobry tekst w rodzaju zobacz sobie na co on może liczyć, a ty nie :D nie dla ciebie frajerze taka jak ja ;) co wy na to? Niech wiec co stracił i niech pocierpi za to że mnie obraził wtedy :) moi rodzice jak usłyszeli o tym co planuję to się zaśmiali więc im się chyba też to podoba :) co wy na to ? Wredna jestem co nie ;) ?

Gość gość
Jestes pewna ze tylko ty masz c****e???

Gość belladonna30
że co mam :D ? no weźcie powiedzcie co sądzicie ? Dobry pomysł ni?

Gość belladonna30
On tego nie zrobi bo jest wielce zakochany :D wtedy jak mu wysłałam też tego nie zrobił. Tak będzie dla niego lepiej. Pocierpi trochę, dostanie za swoje, odkocha się i pójdzie do innej.

Gość gość
Widac z masz z deklem,sam fakt ze nie pierwszy raz to samo tu piszesz.

Gość belladonna30
Sama masz coś z deklem :D naucz się pisać. Tak będzie dla niego lepiej i dostanie za swoje i ma się odkochać. Moi rodzice oraz mój obecny też go nie lubią :) także nie mają nic przeciwko.

Gość belladonna30
Sądzę że jak dostanie niespodziewanie takie zdjęcia moje które będę robiła z obecnym właśnie w Walentynki to go zaboli i sobie pocierpi :)

Gość gość
Nawachala sie budaprenu i cos sie dziecince w glowce rozregulowalo;)

Gość belladonna30
spadaj prawiczku, pewnie sam wąchasz budapren :D Uważam, że to mu dobrze zrobi. Zobaczy takie zdjęcia i do niego dotrze. Już mu zresztą napisałam kiedyś, że mam nadzieję że nigdy nie będzie szczęśliwy :) musi być jakaś kara za to że ośmielił się mnie obrazić! jakby kochał to powinien mnie szanować jak mój ex obecny.

Gość belladonna30
Jak wtedy mu wysłałam te zdjęcia musiał pewnie nieźle potem sobie wyobrażać co robię z moim ex :) haha na pewno go to zabolało to teraz też dostanie za swoje że mnie wtedy obraził i coś tutaj nawet pisać się odważył!

Gość gość
Zaloze sie ze jeszcze ptaka miedzy nogami nie mialas:D

Gość belladonna30
Miałam i to nie raz od mojego ex czyli obecnego :) i to nie tylko tam :D zatkało cie teraz co?

Gość gość
Mowil ci ex ile twa pipka ma zakretow?

Gość belladonna30
Tobie twój mówił na pewno ile ma twoja :D :D To jak co sądzicie o moim pomyśle by wysłać temu facetowi zakochanemu co mnie obraził rozbierane zdjęcia z moim ex jak się będziemy zabawiać nieprzyzwoicie w Walentynki :) ? Czy jest w sam raz na Walentynki dla niego ?

Gość gość
Podniety szukasz na forum?;)

Gość belladonna30
Od ciebie na pewno nie spadaj bo nudna jesteś lala albo prawiczku.

Gość gość
Polecam przejrzeć allinside.pl ;) Tam za grosze można wyrwac fajną elektronikę czy zegarek - to sprawdzone prezenty dla mężczyzny ;)

Gość gość
Przyslij te zdjecia mnie,wezne i porozwieszam je w twojej miejscowosci ale bedzie ubaw:D

Gość gość
Najlepsza jest damska bielizna dla faceta. Ja kupuję, ubieram, a on ma radochę. Przy okazji sama sobie robię prezent. :D Kupiłam w tym roku bardzo fajną bieliznę erotyczną na dyskrecja pl i będzie szał. :)

Gość gość
Też polecam ten sklep dyskrecja pl. Kupiłem u nich kilka razy już przeróżne rzeczy i wszystkie bardzo dobrze się sprawdzają w sypialni... i nie tylko :D