Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk93kce

Jak wzniecić na nowo miłość

Polecane posty

Gość Patryk93kce

Witam wszystkich. Mam problem w swoim związku małżeńskim. Dodam ,że jesteśmy dopiero trochę ponad rok po ślubie , mamy dwu letnią córkę. Sprawa wygląda następująco. Moja żona lat 20 , ja lat 22. Wszystko jest w miarę świeże to co się stało i teraz opiszę: Byłem krótki czas w Holandii aby zarobić , wróciłem do kraju i wtedy pierwszego dnia żona oznajmiła mi ,że jej uczucie zgasło i bagatela już od około roku nic do mnie nie czuje ,czyli już krótko po ślubie. W dodatku w ostatnim tygodniu poznała kogoś i się "zakochała" Widzieli się dwukrotnie w knajpie na piwie gdzie doszło do przytulania i całowania. Jej "ukochany" jest od niej 6 lat starszy. Wróciłem z Holandii bardzo szybko bo zjechałem dwa miesiące przed planem informując żonę ,że wracam do kraju dopiero w busie kilka godzin przed moim pojawieniem się. W tym czasie ona niby zerwała znajomość z tym gościem pisząc mu wiadomość ,że miała wypadek i umiera. Przy naszej szczerej i jakże płaczliwej rozmowie powiedziała ,że gdybym nie wrócił wcześniej mogła by bardziej się w to wplątać , kochać się z nim bo takie tematy też mieli a tak to przeprosiła mnie za to i powiedziała ,że postara się mnie od nowa pokochać jednak ma teraz podwójny problem gdyż kocha tamtego a mnie musi ponownie pokochać. Jednak dodała ,że nie wie jak może postąpić później bo jest w nim "zauroczona" i może się stać tak ,że w jakiś sposób się skontaktują i może być różnie. Co myślicie o tej sytuacji? Chcemy ratować nasz związek tylko jak to zrobić?

Gość gość
co chcesz ratować? ona cię nie kocha jedynym wyjściem jest rozwód