Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reklamacja butów HM

Polecane posty

Gość gość

kupiłam w listopadzie kozaki, fajne, cieplutkie z kożuszkiem w środku. niestety, dwa dni temu odkleiła mi się podeszwa, mam do nich paragon, więc postanowiłam zanieść do reklamacji. myślicie, że mogę wnioskować o zwrot gotówki, muszę pisać jakieś pismo, składałyście w H&Mie kiedys reklamacje na cokolwiek?

Gość gość
tak ale długo to potrwa

Gość gość
a masz jakieś doświadczenia z HMem?

Gość gość
wedle mnie to zawsze jest takie coś ze sklep najpierw w pierwszej kolejności ma prawo coś naprawić, potem wymienić na nowe a jeśli tych dwóch rzeczy nie zrobi to dopiero wtedy możesz dostać gotówke, a nie ze od razu gotowke ale ręki uciąc sobie nie dam

Gość gość
z tą firmą nie ale to zawsze jest tak samo czasochłonne zazwyczaj ekspedientki próbują ci wmówić że nie masz takiego prawa potem czekasz na odpowiedź

Gość gość
"wedle mnie to zawsze jest takie coś ze sklep najpierw w pierwszej kolejności ma prawo coś naprawić, potem wymienić na nowe a jeśli tych dwóch rzeczy nie zrobi to dopiero wtedy możesz dostać gotówke, a nie ze od razu gotowke ale ręki uciąc sobie nie dam" x x x i dobrze bo byś ją straciła klient ma do wyboru 3 opcje i ma się zdecydować tylko na jedną