Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka dla malucha .

Polecane posty

Gość gość

Hej moglybyscie napisac mi co.powinnam.kupic dla siebie i.maluszka zeby zabrac do.szpitala i w razie czego pozniej bylo ,ja jestem kompletnie zielona to moja 1 ciaza ,dodam ze nie mam zbyt duzego.budzetu tak.wiem pewnie.napiszecie po co.robic dziecko jak.kasy nie ma jestem samotna mama znaczy sie niedlugo bede . Mam nadzieje ze mnie.zrozumiecie i poradzicie co dla szkrabka mojego,z gory dziekuje

Gość gość
Odpisze ktos

Gość gość
To ty robiłaś amniopunkcje - testy na ojcostwo i pisałaś o tym tu na forum!!! Dlaczego zostałas sama?

Gość gość
ręcznik pieluszki pieluszki tetrowe kosmetyki twoje dla dziecka jakieś kosmetyki np. puder ( chociaż nie wiem czy się przydadzą ) śpioszki czapka dla maluszka to takie najważniejsze

Gość gość
Ja pisze tutaj pierwszy raz a zostalam sama z innych powodow .

Gość gość
Ale napiszcie mi po ile par tak mniej wiecej .

Gość gość
na poczatek zadzwon do szpitala w ktorym chcesz rodzic co musisz zabrac ze soba. JA naszykowalam torbe dla nas ale sie okazalo,ze ubranka maja swoje.Kapac kapali dzieci i przewijali. wiec w sumie tylko rzeczy dla siebie wzielam. Ale wymienie Ci co potzrebujesz tak w razie "wu" podklady poporodowe na lozko ze 2szt te duze podpaski poporodowe 1paczke i z 1 paczke podpasek majtki bawelniane z 4pary ze 2 koszule nocne koszulke do porodu kosmetyki w tym kalium do oczyszczania ran wode dla dziecka rozek/kocyk 2czapeczki body/koszulki z 5par pajace/polspiochy tez z 5 par skarpeteczki pampersy smoczek chusteczki nawilzone mydelko bambino waciki ze 2 pieluszki tetra/flanela a no i recznik dla siebie i dla dziecka cos na wyjscie do domu. moze byc kombinezon czy pajac polarowy i cieplejsza czapke plus kocyk.

Gość gość
Tu gdzie bede rodzic nie maja nic dla malucha. Bo juz sie dowiedzialam. Dziekuje za pomoc a od kiedy zaczelas to kompletowac ?ja.mam ciaze wysokiego ryzyka i jestem w25. Tc i boje sie ze nie donosze do.konca czy to nie zawczesnie zebym kupowala powolutku?

Gość gość
Nigdy nie jest za wcześnie a lepiej być przygotowaną na na niespodziewaną podróż do szpitala. Zwłaszcza, jak nei masz pod ręką dyspozycyjnego męża.

Gość gość
Poza tym rozkładasz sobie wydatki, co też nie jest bez znaczenia.

Gość gość
lepiej juz teraz sie naszykuj.ja mialam wyprawke naszykowana od 20tyg.Tez mialam ciaze zagrozona,a od 20tyg zaczynaly sie skurcze,ktore farmakologicznie usuwalismy.Co jakis czas "odswiezalam" ubranka,plukajac w wodzie.Ale na cale szczescie urodzilam w terminie z ostatniego usg.Nigdy nie wiesz jak sie wszystko potoczy. Ze mna na porodowce lezala dziewczyna ktora byla w30tyg.Urodzila corcie,malutka jak okruszek,ale tez sie nie spodziewala i nic na to nie zapowiadalo.

Gość gość
Okej dziekuje za rady ja tez mam niekontrolowane skurcze i lece jutro do gin bo az sie boje chcialabym donosic ale wiem ze to roznie bywa ,

Gość gość
Prosze bardzo.Trzymam za was kciuki.Duzo zdrowka.Pozdrawiam

Gość gość
zapraszam mam tanio po 3 zł za sztuke wyprawke dla dziewczynki i chlopca wiecej info pod email iza_6@o2.pl

Gość oszczędnamamacita
Z pewnością nadejdzie moment, w którym zaczniesz szukać najtańszych pieluszek. Skorzystaj z super porównywarki http://mlekoipieluszki.pl/mleko Nie pożałujesz ;)

Gość gość
nie zapomnij o octanisepcie do czyszczenia pępuszka. rożków musisz mieć też przynajmniej ze dwa bo dziecko czasem zwraca lub wymiotuje i trzeba często przebierać, chłopcy tez często się przesikuja wiec musisz być przygotowana

Gość mmamuśśka
Witajcie! Czy są tutaj mamusie oczekujące na narodziny swojego maluszka? Widzę, że tak :-) Serdecznie zapraszam na konkurs, w którym do wygrania są nowoczesne klemy pępowinowe firmy BOKA. Słyszałyście już o nich? Chronią przed HIV i WZW, a dodatkowo zapamiętują datę przecięcia pępowiny i co roku przesyłają życzenia urodzinowe dla dziecka :-) Myślisz, to niemożliwe? Wejdź i sprawdź: http://dumnamama.pl/konkurs/ - zestaw o wartości 159zł może być Twój! :-) Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania! :-)

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Hej to ja autorka ja nadal nie urodzilam -:) a juz po terminie jak widac ciaze donosilam nawet przenosilam pozdrawiam-)