Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze tematy tutaj to "co potrafią wasze xx latki"

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem po co zakładać takie tematy - a co potrafią 2 latki, co 3 latki, co 6 latki? A potem licytacje - moja córcia 2 latka zna na pamięć 1000 wierszyków, a mój synek jak miał rok już zdaniami mówił, a moje dziecko miało 5 miesięcy jak zaczęło siadać na nocnik. Na mózgi wam padło? Ile razy można powtarzać że DZIECI SIĘ NIE PORÓWNUJE!! Każde się rozwija SWOIM TEMPEM!! Jedno wcześnie chodzi ale późno mówi, drugie jest nieśmiałe i boi się nowości, trzecie zwyczajnie woli bawić się misiem niż np układać puzzle. Takimi porównaniami same się nakręcacie, potem dramat bo czyjeś dziecko umie to, czego nie umie moje. A wystarczy zająć się swoim dzieckiem zamiast śledzić dokonania innych! Dziękuję :)

Gość gość
popieram:)

Gość gość
Najgłupszy temat to "czy jestem w ciąży?" :P

Gość gość
O mój Boże, jakież musisz mieć nudne życie, że chciało ci się cały temat o czymś takim zakładać :o :o :o 🖐️

Gość gość
Nie mam nudnego życia kochana :) weszłam sobie na forum przy porannej kawie i same tematy typu czy mogę być w ciąży oraz wspomniane co potrafią wasze.. Może niech ktoś założy temat - co potrafią wasze 18 latki co? Będzie dużo zabawniej - moja córka umie już zrobić loda, a mój syn za 3 miesiące będzie ojcem, a mój umie już wypić bez problemu pół litra wódki i nic mu nie jest!

Gość gość
Gość 9:21 - ooo, przykro się zrobiło? Pewnie sama nie dajesz swojemu dziecku żyć tylko zmuszasz je żeby robiło to, co wyczytałaś na jakimś forum dla matek wariatek.

Gość gość
I tak najlepsze sa tematy " czy moge byc w coazy " :D a najlepsze ze jest ich tu pelno i kazdy dostaje odpowiedz idz do lekarza :D Chwalenie sie dzieciakami i ch " genialnoscia" tez mnie irytuje , Albo " moja kolezanka robi to i to " i pytanie - co o tym sadzicie :D

Gość gość
Popieram autorkę.Potem jedna z drugą przeczyta,że dziecko tamtej umie to,a dziecko innej sramto ,a jej jeszcze tego nie potrafi i juz leci do specjalisty diagnozowac autyzm lub opóźnienie w rozwoju.

Gość gość
Boże, myślałam, że ktoś zadał takie pytanie pisząc dwudziestolatki rzymskimi liczbami...

Gość gość
A mój syn miał 10 miesięcy, jak zaczął chodzić :p

Gość gość
A mój miał 1,5 roku jak napisał książkę :P Dla niepoznaki wydał ją pod pseudonimem :classic_cool:

Gość gość
Gość 15:10 - niech zgadnę, Dostojewski? :D

Gość gość
nie czytam takich tematow, bo dzieci dorosly, ale tez nie widze w tym nic zlego. Dobrze wiedzic, jakie sa mozliwosci xxlatkow- oczywiscie , sa rozne i to normalne, ale co w tym zllego,ze matke ciekawi, jak umiejetnisci jej dziecka wygladaja na tle innych? Dlaczego zakladacie, ze matki zmyslają czy tez chwala, zeby komus dokopac? Niby po co, na anonimowym forum...

Gość gość
i dlaczegi: "Dzieci sie nie porownuje" -owszem, porownuje i nic w tym zlego. Doroslych tez sie porownuje, co nie zmienia przeciez faktu, ze kazdy jest inny i ma inne mozliwosci. To jest forum dyskusyjne, a dyskusja polega na ty, zeby poznac zdanie innych i to, czym sie od siebie roznimy.

Gość gość
Boże, myślałam, że ktoś zadał takie pytanie pisząc dwudziestolatki rzymskimi liczbami... :D :D :D

Gość gość
No racja c*****y to temat ale wole żeby takie były niż np. "jestem w ciąży, planuje aborcje,"

Gość gość
ale można taki temat o dorosłych zrobić np. Kazimierz jest prezesem dużego przedsiębiorstwa (ale po godzinach popija bije żone), a taki Romek to od lat jest łopaciarzem ale za to dobrze robi w łóżku

Gość gość
zgadzam sie z autorką. moje ulubione: czy jestem w ciąży oraz wynurzenia o tym, że kp /sn jest lepsze niż mm/cc. a rekordy głupoty biją kobitki na tematach: "moje dziecko jest wyjątkowo ładne bo: mama/babcia/ciocia/kolezanka/kuzynka/koleżanka kuzynki tak mówiła, wrzucam na fb 1245 zdjęć i pod każdym mam 100 lajków".