Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mam syndrom ofiary?

Polecane posty

Gość gość

Zostałam uderzona przez mojego męża po raz drugi. Mieliśmy umowę, że jeśli się to powtórzy to zostawi mnie w spokoju. Wczoraj po całodniowych wyrazach skruchy i przeprosin stwierdził, że jeżeli nie jestem w stanie mu tego wybaczyć to wyprowadzi się z domu. Tylko, że ja mam teraz wyrzuty sumienia, że wyrzucam ojca mojego dziecka z domu. Tym bardziej, że za kilka tygodni ma mieć poważną operację. A znowu jak żyć po czymś takim pod jednym dachem. Może jakaś pomocna osoba byłaby w stanie coś mądrego doradzić.

Gość gość
nie, masz koncowke nazwiska nieodpowiedna :P, :P, :P stopka: jesli wyciagne cie z piekla nie wyobrazaj sobie ze wolno ci wszystko

Gość gość
Uderzył raz, drugi, uderzy i trzeci, czwarty i piąty. a Ty go żałuj bo taki biedny Tak, masz syndrom ofiary.

Gość gość
Ja to wiem i nie chodzi mi o to, że mam żyć z nim w zgodzie i udawać, że zapomniałam i wybaczyłam. Raczej chodzi mi o moralny obowiązek, że powinnam może przeczekać sytuację i takie drastyczne kroki podjąć dopiero jak wyzdrowieje.

Gość gość
jesteś idiotką i nawet nei chce mi się czytać tych głupich wypocin tylko idiotka pozwala się lać i twierdzi że to związek

Gość gość
A gdzie ja mądralo napisałam o związku. Moje małżeństwo już nie istnieje

Gość gość
nikt tak nie zrozumie kobiety jak druga kobieta:(