Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie relacje z matka?

Polecane posty

Gość gość

bo moja zaszla w ciaze po to zeby nie pracowac. wziela sobie najwiekszego debila i prymitywa, bo myslala, ze takim bedzie najlatwiej rzadzic. potem, kiedy zaczal sie wkurzac, bo nie robila w domu NIIIIIIIIIIC, i awanturowac, a klimat byl taki wtedy, ze dostac kosa byloby lzej, wystawiala mnie zeby nim manipulowac. plakalam, bo balam sie i emocje byly takie ze mnie parazlizowalo. a tej s*******icy nic nie przeszkadzalo. w koncu cel mial byc jeden. w domu sie o******lac i idiota rzadzic. czy ktos z was mial podobna gnide zamiast matki?

Gość gość
Wyrodna matka...

Gość gość
ten debil i prymityw to twój ojciec?:D

Gość gość
wola o pomste do nieba. tu by sie przdal Judendtamdt. jakby szmate w*****i za kraty na dozywocie.

Gość gość
moze stad ten pomnik matki polki, bo to de facto potwory sa..?

Gość gość
moja mnie kiedyś tak wystawiła że ojciec o mało kręgosłupa mi nie złamał tak mi wpieprzył, na szczęście od wielu lat nie mam z nią kontaktu i bardzo mnie to cieszy

Gość gość
ja znam taką matkę która rodziła razem z córką matka 40 lat córka 20 obie trafiły na porodówkę położna mówiła że często się tak zdarza my byłyśmy zaskoczone mama urodziła nas teraz kolej nasza anie wspólny poród także wszystko może się zdarzyć w rodzinie nic mnie nie zdziwi.

Gość gość
ale nie dziwi was, ze mozna byc taka gnida, zeby dziecko, ktore ma dostac od rodzicow opieke i wsparcie, dostaje s*******nice, ktora w ogole ma w d***e opieke nad dzieckiem? i wykorzystuje je zeby grac samcem? gigapatologicznym zreszta?