Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologiczny związek

Polecane posty

Gość gość

Mam taką dziwną sytuację. Od 6 mc byłem w związku, ja mam 23 lata moja dziewczyna 22. Znamy się z uczelni. Sytuacja wyglądała tak , że moja dziewczyna jest zimna, czasami bardzo smutna, obojętna a czasami można z nią jak w tej piosence konie kraść, szaleć i zachowywać się jak dziecko. Tylko że ten związek wyglądał tak, że spotykaliśmy się, było cudownie, pocałunki, świetny sex, później tydzień cisza, kłótnie, płacz i cisza, ja przychodziłam pod jej osiedle, prosiłem aby do mnie wróciła. Ona się zgadzała, ale ja w sumie wiedziałem że to nie było z mojej winy ale byłem najszczęśliwszy gdy byliśmy razem. Tylko że w tym związku potrafiłem mieć najwspanialsze chwile w życiu i najgorsze. Czasami wystarczyło że ją pieściłem po plecach a ona tylko leżała, w ogóle jak kupa żelaza. Ona zmieniała nastroje z prędkością światła. Teraz zakończyliśmy znajomość, teraz z mojej winy gdyż uderzyłem ją, po prostu obydwoje byliśmy pijani, zapaliliśmy coś, ona zaczęła się ze mnie śmiać , wyzywać a ja ją uderzyłem, zacząłem ją przepraszać ona się popłakała, poszliśmy razem spać, było ok. a rano kazała i wypierdalać . Ja jak głupi do niej pisze a ona nic kompletnie nic, nie odbiera telefonów, nie czyta wiadomości na fb . Czuję się tak beznadziejny, kocham ją i to jest najgorsze, wiem że mnie zawsze oszukiwała ale nie umiem pogodzić się z tym co kiedyś było.

Gość gość
Kretyn.

Gość gość
z taką dziewczyną ciężko cokolwiek zbudować, chociaż faceci tracą dla takich główe

Gość gość
debil