Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jakieś dziewice czy same z przebigiem ? szukam kobiety

Polecane posty

Gość gość

od kobiety pada pytanie kiedy ostatnio uprawiałeś sex ? ... maskara ręce opadają szukam kogoś kto: nie wiedziałem ze jesteś taka prześliczna... Słodkie,.... dziękuję... taka piękność i niebalana osoba mhm moje marzenie ja również wydaje się inny niż reszta Inny Pozytywnie Normalny da się ze mną porozmawiać Jest uprzejma ... no tak jestem normalny (zwyczajny) no nie wiem czy takich facetów interesują kobiety ... Ona powinna nie lubić typowych napalencow i chamów, którzy myślą tylko o sobie usmiech.gif Na kasę tym bardziej nie lecieć ale ja jestem na cos napalony muszę się przyznać ale nie na sex-na cieplo z serca usmiech.gif i na herbate czerwona no i szczerze to mi brakuje przytulania i jej tez powinno tego brakować Nie tylko Tobie tak szczerze tego brakuje, bo mi też .no tak szczerze to chciałbym czegoś więcej nie chce sobie niczego obiecywac ale licze na glebsza relacje usmiech.gif z mila dziewczyna. każdy trochę czuję się troszkę samotnie, niby nie jesteś długo sam(a), ale tym bardziej czuję pustkę . byloby milo budzic sie rano i czuc lekki oddech unoszący kołderkę Obudzić się, popatrzeć na miłość swojego życia, przytulić się i patrzeć jak śpi...

Gość gość
od kobiety pada pytanie kiedy ostatnio uprawiałeś sex ? ... maskara ręce opadają szukam kogoś kto: nie wiedziałem ze jesteś taka prześliczna... Słodkie,.... dziękuję... taka piękność i niebanalna osoba mhm moje marzenie ja również wydaje się inny niż reszta Inny Pozytywnie Normalny da się ze mną porozmawiać Jest uprzejma ... no tak jestem normalny (zwyczajny) no nie wiem czy takich facetów interesują kobiety ... Ona powinna nie lubić typowych napaleńców i chamów, którzy myślą tylko o sobie usmiech.gif Na kasę tym bardziej nie lecieć ale ja jestem na coś napalony muszę się przyznać ale nie na sex-na ciepło z serca usmiech.gif i na herbatę czerwona no i szczerze to mi brakuje przytulania i jej tez powinno tego brakować Nie tylko Tobie tak szczerze tego brakuje, bo mi też .no tak szczerze to chciałbym czegoś więcej nie chce sobie niczego obiecywać ale liczę na głębszą relacje usmiech.gif z mila dziewczyna. każdy trochę czuję się troszkę samotnie, niby nie jesteś długo sam(a), ale tym bardziej czuję pustkę . byłoby milo budzić się rano i czuć lekki oddech unoszący kołderkę Obudzić się, popatrzeć na miłość swojego życia, przytulić się i patrzeć jak śpi... a

Gość gość
up up

Gość gość
Ja tam jestem z zajebistym przebiegiem ale ciaśniutka jak dziewczynka tydzień po komunii. Nie chcesz takiej? To bujaj się frajerze!!!

Gość gość
w pike i do buzi to juz za pozno ale pupka prawie bez przebiegu piszesz sie? wydajesz sie byc fajny :)

Gość gość
wez mnie ja jestem dziewica tylko po jednym razie ! ale to bylo po pijaku wiecc jak to mowia na czacie w d**e i popijaku to sie nie liczy kasia caluje goraco :*

Gość gość
Ciaśniutka dla mnie jesteś idealna :D

Gość townbealassing1971hqlcu
Ja tam jestem z zaj**istym przebiegiem ale ciaśniutka jak dziewczynka tydzień po komunii. Nie chcesz takiej? To bujaj się frajerze!!! Jasne http://imx.tw/bKSE

Gość gość
teraz juz nie ma dziewic

Gość gośćkoksiu 21
No dokladnie ....Dziewice moze jakies 10 latki sie znajda :D

Gość gość
nieprawda :) mam 22 lat i jestem dziewicą. Wiem, zaraz padnie, że jestem gruba, brzydka itd. Chyba niekoniecznie. Jestem z wyboru, nie czekam na księcia ale nie czuje się jeszcze na to gotowa :) i proszę nie zadawać mi pytań bo i tak nic więcej nie powiem.

Gość gość
Też mam 22 lata i również nie jestem gruba ani bardzo brzydka, więc jeśli możecie to darujcie sobie :) Gorliwą katoliczką też nie jestem. Na tym forum straszne stereotypy panują.

Gość gość
to fajnie :) ze ludzie pisza ! ale jestem autorem tego tematu :) jesli masz 22 lata :) to fajnie widac ze piszesz na poziomie i z kultura a to sie dla mnie liczy :) pozdrawiam wszystkich

Gość gość
interesuje mnie tylko 100 procent zadnych do buzi do dupci zegnam

Gość gość
up up

Gość gość
A ty autorze jesteś bez żadnego przebiegu???? że tak się zapytam.

Gość gość
czy autora ostrzelali w MAriupolu?

Gość gość
w tym momencie nie mogę odpowiedzieć tobie na takie pytanie .. tak jestem autorem tego pytania w każdym razie mogę powiedzieć ze szanuję swoja osobę :) i nie zaciągam kobiet do łózka post ten napisałem z myślą o potrzebie duszy i serca

Gość najgorzej jak dziewczyna
ma anal za soba

Gość gość
jako autor tematu odpowiem : taka mam potrzebę nie chodzi mi o kaprys czy chwilowa przyjemność

Gość gość
ja nie rozumiem takiego czego dziewictwo za prawictwo czy nie ma miłości czy jest dzisiaj tylko handel czy wy ludzie naprawdę nie macie uczuć ;0 facet ma dużo racji pisząc ze chce dziewicy wole ja sam dziewice niż zarazić sie Kiłą

Gość gość
no nie rozumiesz bo jak ktos sie pyta czy autor tez jest bez przebiegu to chce dziewictwo za prawictwo bo 3/4 polaków uważa ze sex to dowód miłości hehe

Gość gość
Autorze jak sam jesteś z dużym przebiegiem a masz tylko taką fantazję o dziewicy to lepiej sobie odpuść...

Gość gość
jako autor: mogę odpowiedzieć jestem funkiel nówka nieśmigana ;D nie będę sie błaźnić przed autem co ma 200 000 km przebiegu ;) skoro sam jestem funkiel nówka nieśmigana

Gość gość
no tak jak ktos ma 200 000 km przebigeu to juz wiele awarii nieszczelność czeste wycieki itp ;) głowice cyce zawory do wymiany i straszne luzy ;)

Gość gość
jako autor; wypowiem sie tak :) moja rakieta jest nie używana i chciałbym tez lądować w nieużywanym hangarze ;)

Gość gość
bo to nie godzi sie zeby nowa rakieta ladowala na przelecianym juz kilkakrotnie lądowisku

Gość gość
jestem 34 letnia dziewicą chodze do kosciola sex po slubie zainteresowany ?

Gość gość
Autorze kuzwa idz i wybierz sie lepiej na dinozaury. Z pewnoscia wczesniej napotkasz dinozaura anizeli dziewice:D