Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Posłuchajcie. Dawno żadna piosenka tak mnie nie rozwaliła(nie rihanna)

Polecane posty

Gość

Aż łza mi się w oku zakręciła. https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw tłumaczenie jeśli ktoś nie za bardzo rozumie, choć można domyśleć się z teledysku :( WARTO OBEJRZEĆ I POSŁUCHAĆ DO KOŃCA. Jest też małe nawiązanie do rosji :( tekst Moja kochanka ma poczucie humoru Jest chichotem na pogrzebie Widzi dezaprobatę wszystkich Powinienem czcić ją wcześniej Jeśli niebiosa kiedykolwiek przemówiły Ona jest ostatnim prawdziwym prorokiem Każda niedziela jest coraz bardziej posępna Świeża trucizna co tydzień "URODZILIŚMY SIĘ CHORZY" - słyszysz jak to mówią Mój kościół nie oferuje rozgrzeszenia Ona mówi mi 'wielb w sypialni' Jedyne niebo do którego będę wysłany To takie gdzie jestem sam z Tobą Urodziłem się chory, ale uwielbiam to Rozkaż mi być zdrowym Amen. Amen. Amen. Weź mnie do kościoła Będę cię wielbił jak pies w świątyni Twoich kłamstw Wyznam ci grzechy, więc możesz naostrzyć swój nóż Daj mi tę nie-śmiertelną śmierć Dobry Boże, pozwól mi ofiarować Ci me życie Jeśli jestem poganinem dobrych czasów Moją miłością jest słoneczne światło Aby utrzymać Boginię przy sobie Ona wymaga poświęcenia Mam wysuszyć całe morza Dać coś świecącego Coś mięsistego na główne danie To dobrze wyglądający wysoki koń* Co Ty masz w stajni? Mamy wielu głodujących wiernych Wygląda smacznie Wygląda sycąco Wzbudza apetyt Weź mnie do kościoła Będę się modlił jak pies w świątyni Twoich kłamstw Wyznam ci grzechy, więc możesz naostrzyć swój nóż Daj mi tę nie-śmiertelną śmierć Dobry Boże, pozwól mi ofiarować Ci me życie Żadnych panów, ani królów kiedy rytuał się zaczyna Nie ma słodszej niewinności niż nasze delikatne grzechy W szaleństwie i glebie tej smutnej ziemskiej sceny Tylko wtedy jestem człowiekiem Tylko wtedy jestem czysty Amen. Amen. Amen Weź mnie do kościoła Będę się modlił jak pies w świątyni Twoich kłamstw Wyznam ci grzechy, więc możesz naostrzyć swój nóż Daj mi tę nie-śmiertelną śmierć Dobry Boże, pozwól mi ofiarować Ci me życie * (ktoś na "wysokim koniu" - także zwrot opisujący osobę która się wywyższa, uważa za lepszą kosztem innych)

Gość gość
wypier/dalaj

Gość
cynic brak słow :O

Gość gość
Nie gadamy z ludźmi, którzy zdradzają, twoja prostacka Rihanna to właśnie twój poziom, szmato

Gość gość
słuchałam już tego, ale 2 raz się popłakałam :( czy tylko ja jestem taka nadwrażliwa? :(

Gość gość
smutne jak ktoś może nienawidzić kogoś za to że kocha :(:(:(

Gość gość
mnie dziś rozwaliła fasolka po bretońsku :classic_cool:

Gość gość
Co za g****o. Gejoza i pedalstwo.

Gość gość
smutne, ale niestety bardzo prawdziwe :(

Gość gość
wiem że to tylko fikcja, ale nóż w kieszeni się otwiera. Nienawidze tych popiepszonych dresów-kiboli którzy z nieróbstwa i swojej głupoty napadają na ludzi w imię jakieś chorej idei...

Gość
moglibyście posłuchać a nie wyzywać mnie od szmat bo to mnie i tak nie rusza :O

Gość gość
Posłuchałem, teraz pokaż bufet:classic_cool:

Gość gość
cudowna piosenka,smutny teledysk:(

Gość gość
TY SZMATO!

Gość gość
wzruszyłam się :(

o... :D mialem ja zapytac jak jej sie z daria uklada :D bardzo mnie to interesuje ... :P:)

Gość gość
Uwielbiam tę piosenkę!

Gość
Rycze i jej słucham... czuje się tak okropnie...

Gość
Tłumaczył to idiota albo translator. oczko.gif haha rzeczywiście tłumaczenie jest średnie :D Nie udaje bo mam powody do płakania, a wtedy właśnie najlepiej się słucha takich smutnych piosenek :(

Gość gość
no, to jest naprawdę niezłe

Gość gość
ale czemu na tym video są homoseksualiści ohyda :O

Gość gość
piosenka jest dobra, ale przesłanie do wyrzygania

Gość gość
gość wczoraj smutne jak ktoś może nienawidzić kogoś za to że kocha x szczerze aż mną targnęło z obrzydzenia, gdy zobaczyłem tych dwu całujących się mężczyzn krzywdy bym im nie zrobił ale dlaczego oni robią mi krzywdę pokazując publicznie taką ohydę? :O